2009 i retrospekt 2

2009 set i bakspejlet

Overordnet set har 2009 været et dårligt år, som kun kan få sin afslutning for langsomt. Mere er der vist ikke at sige om det. Men der er som bekendt visdom i alt hvis man gider at reflektere over det. Følgende citat af ukendt ophav siger det egentlig meget godt:

Do not fear the winds of adversity.
Remember: A kite rises against the wind rather than with it.

Kriseramt
Et lidet ønsket gensyn med det offentlige system og deres aktiveringscirkus. Samtidig et absolut endnu mindre ønsket gensyn med ansøgninger, cv og standardafslag. Da jeg var ledig som nyuddannet var der mange ting jeg undrede mig over. Nu undrer jeg mig over, at intet er ændret siden sidst. Same shit… different day!

Heldigvis har jeg så selv flyttet mig. Derfor regner jeg heller ikke med at komme ret langt ind i 2010 før jeg er tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg ved, hvad jeg kan og jeg ved, hvad jeg vil. Det er der brug for derude, også selvom der er krise.

2009 på bloggen
Til trods for en nedgang i starten af året, hvor bloggen blev for tam – hvilket jeg undskylder mange gange – så ligger bloggen temmelig stabil hvad angår antallet af besøgende. Det vil sige omkring 3.000 besøgende om måneden. Det er naturligvis ikke meget for en blog, der har patent på den absolutte sandhed på alle områder 😉

Hvad ligger der forude i 2010?
Ja, jeg har planer – men husk:

Losers make new years resolutions.
Winners take action every day!

Så det må du vente lidt endnu med finde ud af hvad jeg pønser på i det nye år. Men jeg lover flere skarpe indlæg og spydige kommentarer. Hellige køer vil blive slagtet og ignoranter og andet “godtfolk” vil blive sablet ned i vanlig stil. If it ain’t broken… don’t fix it. Jans Skarpe er klar til at skære igennem i 2010 også. Godt nytår! 🙂

2 thoughts on “2009 i retrospekt

  1. Skriv noget... Martin Nielsen 30. dec 2009 19:04

    Ser frem til flere skarpe i 2010, og mon ikke besøgstallet kommer til at stige en del når det går op for resten af nettet at sandheden ikke er derude, men lige her 🙂 Godt nytår!

  2. Skriv noget... Jan 30. dec 2009 21:53

    Du har helt ret Martin… der burde være basis for en signifikant stigning i besøgstallet når først folk opdager sandheden 🙂

    Og godt nytår til dig også.

Leave a Reply