2010 i retrospekt 1

Det er vist efterhånden på tide at opsummere på året der er gået, 2010. Bedre sent end aldrig.

Overordnet set, så har 2010 været et rigtig godt år. Det var året, hvor jeg fik ikke bare ét, men to nye jobs. Først som konsulent hos Multihouse IT-Partner A/S inde i Århus – nej vent, i Aarhus. Som du måske også husker, så kom dette job i stand via Twitter, hvilke efterfølgende har inspireret mange til at søge job via de sociale medier. Fedt at være til inspiration for andre.

Senere skiftede jeg over til TDC Hosting A/S. Det har dog ikke betydet noget i praksis, da jeg som konsulent for Multihouse netop sad fuld tid hos TDCH. Så selvom jeg fik ny arbejdsgiver, så er jobbet præcis det samme. Et job, som jeg stadig er utrolig glad for.

Sidst på året blev jeg udnævnt til cheftræner for Amanogawa i Vejle. Det er således nu mit ansvar at instruktørerne lever op til det niveau, der er påkrævet i klubben, og at de traditionelle bushido principper forplanter sig ud i klubben gennem den daglige træning. En udfordring jeg synes er super spændende! En udfordring der også har tjent som motivation til selv, at komme videre med min træning og udvikling rent kampsportsmæssigt.

Er der så ikke sket andet i hele 2010?
Jo, det er der helt sikkert. Men det er ikke så vigtigt 😉
Min mavefornemmelse siger mig ydermere, at 2011 bliver et endnu bedre år, og jeg glæder mig allerede til “all of it” 🙂

One comment on “2010 i retrospekt

  1. Skriv noget... Rosenstand 10. jan 2011 14:45

    En fornøjelse at se, at 365 dage kan opsummeres så kort og fyndigt 🙂 Ja sgu: 2011 bliver ren magi for alle, der vil!

Leave a Reply