Agurketid 6

Man kan godt mærke at det er blevet sommer. Seneste eksempel er sagen om, at nogle udlændinge kan “skringe” køen over i udlændingestyrelsen, når der skal uddeles opholds- og arbejdstilladelser. Come on… er det virkelig så overraskende?

Er der virkelig nogen der kan have ondt i røven over, at en højtuddannet med garanteret job, bolig og løn hos et af landets største virksomheder kommer ind i landet FØR hoben af åbenlyst grundløse ansøgninger fra fattige analfabeter?
Det er da en selvfølge at de kommer forrest i køen – ganske enkelt fordi de kan bidrage. Dem der ikke kan bidrage med så meget – eller måske slet ikke med noget – de ryger bagest i køen. Det er den eneste rationelle måde at køre det på.

Forsøg på at afspore debatten med overskrifter som: “Loven er ikke lige for alle” er noget ævl af værste journalistiske skuffe. Det er slet ikke det, det drejer sig om. Kommer enlige mødre med mange børn og handikappede måske ikke først i køen til boliger m.m.? Jo de gør… og det er der jo ikke nogen der brokker sig over.

Leave a Reply