Ambitiøst 9

Regeringen er i dag kommet med en ret ambitiøs skatteomlægningsplan. Ikke helt så ambitiøs som den kunne have været, men dog en skridt i den rigtige retning.

Nu venter vi så bare på hylekoret af passive modtagere, som naturligvis vil have mere uden at de egentlig bidrager med det helt vilde i forvejen. Det giver jo masser af mening. Or not! <– svidende sarkasme!

Men lad os nu se når forslaget er blevet barberet ned til ingenting af DF og deres socialistiske topfolk. Så er forslaget nok skrevet om til, at skattesænkningerne er afskaffet og de ældre får en pæn bonuscheck – sådan plejer det jo at være.

Jeg afventer i spænding de kommende forhandlinger…

9 thoughts on “Ambitiøst

 1. Skriv noget... Peter Andersen 24. feb 2009 21:29

  Så så, ikke så negativ! Der er håb forud, og det er en reel nedsættelse af skatten på arbejde, modsat så mange andre skatte”pakker”.

  Jeg tror at regeringen har brugt de sidste to uger på en omgang hæftig (kanonbåds)diplomati, og fået de forskellige parter til at acceptere deres udspil. Det er, som du selv skriver, barberet lidt ned i forhold til skattekommisionens, og det er for mig et tegn på, at forhandlingerne allerede kører for fuld damp.
  Nu skal der så spilles lidt for galleriet, og sosserne, kommunisterne og folkerne skal have lov til at få et par små sejre – Sådan bare for syns skyld.

  Jeg håber og tor på, at vi denne gang for en reel nedsættelse af skatten på arbejde og maginalskatten.

 2. Skriv noget... Jan 24. feb 2009 22:09

  Hej Peter og velkommen til.

  Jeg håber du har ret og at vi rent faktisk ser en reel sænkning af skatten denne gang. Men jeg vil gerne se det før jeg tror det.

 3. Skriv noget... Peter Andersen 25. feb 2009 12:02

  Nå, så meget for os klge hoveder… S og SF har forladt forhandlingerne efter en time. Den gode nyhed er så, at nu kan regeringen forhåbentligt drible skattereformen i mål, sammen med DF. Hurra for skattelettelser!

 4. Skriv noget... Jan 26. feb 2009 0:53

  Hehe… det var næsten forventeligt, at SSF ville udvandre. Formand Villy har jo allerede døbt dette Rigmandsreformen. Det siger jo alt om hans verdensbillede.

 5. Skriv noget... Jan 28. feb 2009 20:54

  Nå – nu er Liberal Alliance smuttet fra forhandlingerne… den lettelse i topskatten ser ud til at være længere og længere væk…

 6. Skriv noget... Jan 1. mar 2009 18:22

  Der røg så den reelle skattelettelse og ganske som forudsagt, så er der flere penge til pensionisterne.

  Det er rystende!

  Det blev altså heller ikke denne gang vi fik gjort noget reelt ved topskatten. Grænsen blev bare flyttet en lille smule. Sørgeligt.

 7. Skriv noget... Thomas 2. mar 2009 10:49

  Men dog alligevel en lettelse af marginalskatten med 7,5% og en klækkelig gevinst til de højtlønnede.
  Rart at dem der betaler for gildet, for en gangs skyld, også er dem der får lettelserne 🙂

 8. Skriv noget... Jan 3. mar 2009 21:18

  Mjah… jeg synes så ikke det er ambitiøst nok.

  Og nu kommer der så også en ny multimedieskat hvis du har PC, ADSL eller telefon betalt af arbejdsgiveren. Komplet idiotisk og direkte modstridende med ideen om den “grønne profil”.

  Dermed vil ikke længere kunne betale sig med en hjemmearbejdsplads eller bare en laptop. Så må alle jo ind på arbejdspladsen hver eneste dag i stedet. Hmmm… jamen er det ikke modstridende med, at vi skal reducere CO2 udslippet?

  Godt nok er jeg personligt ligeglad med øko-hippie argumenterne. Men hele denne såkaldte reform hviler på et øko fundament. Så er sådan noget som multimedieskatten da et gigantisk selvmål.

  Næh – jeg er ikke imponeret over denne såkaldte reform af skatten. Men jeg havde ikke forventet bedre så længe kolonihavepartiet trækker så meget i trådene som de gør.

 9. Skriv noget... Thomas 4. mar 2009 10:05

  Nej, helt ærligt, hvad kan vi forvente….og jeg er altså tæt på at emmigrere til et land, hvor klimadebat kun fylder 40% af medietiden 🙂

  Grønne checks, røde skatter……ja hvad skal vi dog forholde os til *S*

Leave a Reply