Anna Nicole Smith 4

Elsket af mange, og hadet af endnu flere. Men det er utroligt, at hun kan blive ved med at trække overskrifter så længe efter, at hun er død.

Meget kan man sige om hende… men det skal man ikke (citat: De Nattergale).
Og dog!

“You gotta play the cards that life deals you. Sometimes you win, and sometimes you loose. But at least you’re in the game!”

Og man kan ikke andet end at konstatere, at hun var en mester i at spille hendes kort. Hun var vel lige så smuk, som hun var uintelligent i den klassiske definition af intelligens. Men det er åbenlys ikke nogen hindring for at opnå umådelig rigdom. Og hurra for det.

Og dermed slut på denne hyldest til noget af det ypperste i kvindelighed. Og kan vi så slippe for at høre mere om alle de pralrøve, der mener at være far til ungen? :mrgreen:

Anna Nicole Smith

4 thoughts on “Anna Nicole Smith

 1. Skriv noget... Mohn 19. feb 2007 15:04

  Hold da op, du er sent ude 🙂

  Jeg havde forventet af have set noget om frk. Smith langt tidligere – men okay, bedre sent end aldrig…

 2. Skriv noget... Jan 19. feb 2007 15:12

  Hehehe… jamen jeg ville også have skrevet noget før. Men så kom jeg fra det. Men hver dag dukker der jo nye “skandaler” op… så nu kunne jeg lige så godt få noget ned på skrift 😀

 3. Skriv noget... Rosenstand 24. feb 2007 23:00

  Men hun var så helt og aldeles ubeskriveligt delikat bygget i sine yngre dage, da hun var model for…? Var det H&M eller? Nå – jeg har nu altid haft en svaghed for kvinder med former 😉

 4. Skriv noget... Rosenstand 24. feb 2007 23:01

  P.S. Hun var overbevist om, at jeg var far til barnet, men en blodprøve reddede mig på målstregen…

Leave a Reply