Anti stress pille 2

Det er på én gang genialt og sørgeligt.

Det vurderes, at omkring 10% af arbejdsstyrken lider i mere eller mindre grad af stress. Men spørger man folk, så er det omkring 50% der selv synes de er stressede. Det bevidner bare om, at udtrykket er kraftig misbrugt. Men det er der nu nogen der vil spinde guld på. De har nemlig lanceret en håndkøbspille mod stress :mrgreen:

Potentialet er enormt. Men dybest set er pillen blot en opkvikkende pille. Den ændrer naturligvis overhovedet intet på de underliggende problemer, der måtte forårsage stress. Men alligevel hævder direktøren i Esbjerg firmaet der fremstiller pillen, at den virker hvis man tager den i mere end 10 dage.

Ja ja… de mere kloge spinder guld på de mindre kloge :mrgreen:

2 thoughts on “Anti stress pille

  1. Skriv noget... Mohn 22. jan 2007 21:49

    Det vi har brug for, er en anti-dumhedspille!

  2. Skriv noget... Jan 23. jan 2007 22:35

    Nemlig ja. Men den må ikke virke for hurtigt, for så kan vi jo kun sælge én pr. kunde. Og det er ikke good for business.

    Faktisk skal vi have en pille, som folk skal tage hver morgen. Og lige så snart de har taget den skal de tænke: “Kæft hvor er jeg da dum… hvorfor æder jeg den pille??”

    Og inden de går i seng om aftenen skal virkningen have fortaget sig, og derfor er folk nødt til lige at have en igen inden de går i seng :mrgreen:

Leave a Reply