Battlestar Galactica 2

Tilbage i 1978 – hvis nogen læsere kan huske så langt tilbage 😉 – var der en TV serie ved navn Battlestar Galactica. En af flere serier der opstod i kølvandet på den enorme succes Star Wars fik i 1977. Bag serien stod Glen A. Larson, manden der senere lavede en del andre serier som Knight Rider, Magnum P.I. og Buck Rogers in the 25th Century.
Anyways – Battlestar Galactica var vist ikke den store succes dengang og den overlevede kun én sæson. Men blandt os Sci-Fi geeks har den vel alligevel en form for kult status.

Historien var ultra kort fortalt, at vi menneske er i krig med robotterne, The Cylons, som i den gamle serie mest af alt lignede blank polerede chrome toastere. Det var ret komisk :mrgreen:

Men nu er serien “Re-Imagined” – eller genopfundet om man vil.
Ronald D. Moore (scriptwriter som har skrevet én zillion Star Trek afsnit blandt andet) er hovedmanden bag den nye Battlestar Galactica. Og hold da kæft der er godt nok sket meget siden 1978.

Vi er stadig i krig med Cylons – men de er blevet noget mere ondskabsfulde. Serien er mørk og blodig og filmet på en måde, så det er som at være der selv. The Cylons er i den grad blevet opgraderet, og nogle af dem ligner endda mennesker. Og for at understrege, at de er kolde og kyniske starter serien næsten med, at en menneskelignende Cylon knækker nakken på et spædbarn i en barnevogn. Ikke just hvad man normalt ser i prime time amerikanske TV serier. Kort derefter bliver samtlige 12 koloniserede planeter tæppebombet med atomvåben. Tilbage er under 50000 mennesker på flugt… Battlestar Galactica er i gang igen…

Robot Cylon - Bad Guy! Human Cylon - Sexy and very bad girl!

Jeg anbefaler på det varmeste! Hvis man er til science fiction så er den her serie et must! 

2 thoughts on “Battlestar Galactica

  1. Pingback: Battlestar Galactica - The Second Coming

  2. Pingback: Derfor skal du se Stargate Universe - SGU!

Leave a Reply