Bon Jovi katastrofe 2

Jeg har nok ALDRIG i hele mit liv oplevet noget, der var SÅ ringe koordineret og planlagt som dette event. Og det siger sgu ikke så lidt. Men arrangørerne af Bon Jovi i Danmark – med Leif Bressum i spidsen – slår da alle rekorder i uduelighed… med mange længder.

Det er fint at man vil tjene lidt penge på at sælge 35.000 billetter til en koncert. Men det kommer åbenbart som en stor overraskelse, at så er der nok 35.000 mennesker der også vil SE den koncert. Det var der åbenbart ikke nogen der havde tænkt på!

Ifølge arrangørerne var det fint med en lille landevej som tilkørsel, og så en parkering på hver side af koncertpladsen. Men på østsiden ud mod Grenå kommer der jo for fanden inden mennesker fra. Stort set alle kom vestfra, fra Randerssiden. Hvis man i folkeskolen på et tidspunkt havde gidet kigge på et Danmarkskort, så krævede det vist ikke den store studentereksamen for at regne DET ud!

Det tog os 3 timer og 15 minutter at køre 40 km… og det er vel at mærke efter at de første 25 kilometer blev tilbagelagt på 25 minutter. Altså tog det 2 timer og 50 minutter at køre de sidste 15 kilometer. Vi kom derfor over en time for sent og nåede stort set ikke andet end 3 numre… og så ekstranumrene.
Det vi nåede at opleve var kanon… resten kan vi ikke udtale os om.

Det er fandme ikke godt nok at sige til folk, at de skal køre hjemmefra 3 dage før eventet. Hvis man vil afholde sådan et show som det her, så må man sgu mande sig op og gøre det ordenligt.
I USA kan de uden problemer transportere 70-90 tusinde tilskuere til en fodboldkamp hver eneste uge. I Danmark tror man, at 35.000 kan transporteres af en lille landevej. Det kan man ikke.

Så må man sgu da placere MANGE parkeringspladser længere væk fra koncerten for at sprede tilgangen af folk. Og så må man sørge for non-stop shuttle busser fra de parkeringspladser og frem til koncerten.
Hvor svært kan det være Leif Bressum?
Hvis ikke du magter opgaven, så hold dig til at arrangere tante Olgas 70-års fødselsdag. Klaphat!

Vi takker for en røvdårlig oplevelse og kvitterer med et: “Du skylder mig penge Leif!”

2 thoughts on “Bon Jovi katastrofe

  1. Skriv noget... Jan 22. jun 2008 8:22

    Hehe… nej det kan vi vist rolig sige. Det er en anden Leif 😀

Leave a Reply