David Letterman igen… 5

Da vi sidste torsdag var inde og se Letterman live i New York talte vi efterfølgende lidt om vores forventninger til gæsterne.
På den ene side kunne det jo have været sjovt, hvis det havde været en af de helt store kanoner, som Bruce Willis eller noget i den stil.

I den forbindelse kan jeg huske, at jeg klart udtrykte, at sådan en som Paris Hilton gad jeg i hvert fald ikke at se. For hun er jo som bekendt (efter min mening) dummere end vådt bølgepap.

Så er det lidt sjovt, at om fredagen, altså dagen efter vi var der, var det rent faktisk Paris Hilton der var hovedgæsten. Det så jeg lige i showet i går på TV2 Zulu. Og nu må jeg nok æde mine ord igen, for det havde jeg egentlig gerne set live. For hold da helt kæft hvor Letterman løb i cirkler om hende. Hun blev godt og grundigt kørt igennem vridemaskinen, da det eneste han spørger til er hendes fængselsophold. Og gang på gang er hun fuldstændig blank i ansigtet, som om hun overhovedet ikke forstår hans spørgsmål. Og gang på gang kommer der kun tåbelige svar ud af hendes mund.

Det var hylemorsomt!
Så ud over at få et godt gri, så fik jeg også bekræftet, at Paris Hilton faktisk er inderligt uintelligent.

5 thoughts on “David Letterman igen…

 1. Skriv noget... Maria 6. okt 2007 21:55

  Og Paris Hiltons fremragende “optræden” kan man selvfølge se her :):
  http://www.youtube.com/watch?v=ZKSxHYK_wfs

 2. Skriv noget... mor 6. okt 2007 23:00

  Hvad med det show I var med i, er det blevet sendt på dansk tv? 😉

 3. Skriv noget... Jan 7. okt 2007 10:23

  Ah Maria… du er fantastisk 😀
  Nu kan jeg se Paris blive jordet hver dag :mrgreen:

  Det show vi overværede optagelserne af blev vist torsdag aften.

 4. Skriv noget... Rosenstand 7. okt 2007 11:44

  Altså… Den lille pige har da sådan et pænt hår og ægte “kys-mig-straks-læber”. Hvad skal man så med hjerneceller?

 5. Skriv noget... Jan 7. okt 2007 12:00

  Hehehe… jamen hun behøver ikke nødvendigvis hjerneceller 😀

  Men så skal hun have et eller andet talent, der berettiger hende til at være så berømt. Men det har hun heller ikke.

  Det eneste hun har er, at hun tilfældigvis er datter af en succesrig forretningsmand. Dermed er alle muligheder åben for hende. Men benytter hun sig af det? Næh… hun laller bare rundt i sprut og stoffer og skaber sig åndsvag. Og det er så på forunderlig vis blevet et forbillede for så mange andre unge.

  Det synes jeg er skræmmende.
  Både at nogen rent faktisk ser op til hende. Men også at medierne ikke bruger deres spalteplads på noget mere fornuftigt.
  Og sidst men ikke mindst, at hun ikke selv fatter, at der følger et ansvar med den position hun har. Det sidste er så måske ikke så overraskende – nu hvor vi har været omkring emnet intelligens 😉

  Og allersidst – men ikke allermindst – så synes jeg slet ikke hun er lækker. Pamela er meget lækrere (og nogenlunde lige så uintelligent) :mrgreen:

Leave a Reply