Denon AVR-1911 7

Man må aldrig gå ned på udstyret 🙂

Min ældre surround receiver var begyndt at få nogle underlige manerer når jeg så film. Den havde i hvert fald sin egen mening om, hvor højt der skulle være skruet op. Kunne den så bare bestemme sig for ét niveau igennem en hel film, så havde det måske været til at leve med. Men næh, nej… den synes der med ujævne mellemrum skulle skrues meget højt op eller meget langt ned. Ikke just de optimale betingelser for at se en god film, når man hele tiden måtte sidde med forbetjeningen i den ene hånd – klar til at korrigere lyden, når det blev nødvendigt.

Derfor var det også svært at klage over, at Hi-Fi klubben havde sat denne forstærker på tilbud her efter jul. Det var jo nærmest optimale betingelser for at få brugt julegave pengene på noget fornuftigt. Så det er hermed gjort. Jeg takker for gaven til alle jer, der gav penge i julegave 🙂

7 thoughts on “Denon AVR-1911

 1. Skriv noget... Morten Andersen 1. jan 2011 13:27

  Tillyke med den nye forstærker. Har selv et lidt ambivalent forhold til Denon. Havde et Denon anlæg og Denon i bilen. Inden for tre.måneder .tændte forstærker og bilradio af. Bilradioen var ved at brænde hele bilen af, og forstærkerens termosikring sad tåbeligt nok inde i spolen, så den var for dyr at reparere. Godt nytår og held og lykke med det nye udstyr.

 2. Skriv noget... Jan 1. jan 2011 17:17

  Ja, det håber jeg da ikke sker for med min nye forstærker 🙂

  Har ikke selv noget forhold til Denon ud over, at jeg har fået det anbefalet af rigtig mange. Så nu måtte det være 🙂

 3. Skriv noget... Keld Buhl Jensen 7. jan 2011 11:31

  Den går du ikke fejl af, har selv haft Denon de sidste 20 år, og jeg har intet at klage over :o) Det eneste råd jeg kan give dig er hvis du har brugt den automatiske lydindstilling med microfonen for korrektion af time delay m.m. Så prøv evt at justere det ind selv med egne ører, det kan der måske komme bedre resultat ud af, det har jeg gjort i mine opsæt ;o)

 4. Skriv noget... Jan 7. jan 2011 23:01

  Tak for info Keld 🙂

  Jeg har brugt den automatiske opsætning og den gav helt sikkert noget. Har dog “fintunet” især subben efterfølgende. Hvis ikke stuen er ved at vælte, så er der ikke bund nok i lyden jo 😀

 5. Skriv noget... Keld Buhl Jensen 8. jan 2011 21:21

  Nemlig 🙂

  Man skal helst blive uvenner med naboen, selvom der er 800 meter til den nærmeste 🙂

 6. Skriv noget... Rune Storm-Korsvig 4. jun 2013 22:03

  Jeg har selv lige anskaffet mig en Denon AVR 1911 og prøver at få den sluttet til min projector og Xbox 360. Jeg får billede men ingen lyd.. har prøvet forskellige HDMI indgange og med et optisk kabel fra xboxen til AVR’en. Hvad gør jeg forkert?

 7. Skriv noget... Jan 8. jun 2013 14:57

  Kan det være noget med at du skal fortælle xboxen, at den skal sende lyden ud via HDMI?

Leave a Reply