Det føles godt… 8

… at vide, at verden er blevet endnu et idiotisk fjols mindre. Så er det lidt mere sikkert for os andre.

BT skrev i dag:

En 16-årig dreng fra Kjellerup blev dræbt, da han tidligt torsdag morgen i en stjålet bil kørte mod et vejtræ på Viborgvej mellem Kjellerup og Silkeborg.

Jeg ofrer gerne et træ i den gode sags tjeneste 😀

8 thoughts on “Det føles godt…

 1. Skriv noget... Kevin 9. feb 2008 14:48

  Hej Jan.
  Nu var drengen jo min bedste ven, og han har vel lige så meget lov til at fejle som alle andre mennesker?

  At han satte sig i bilen var en fejl ja!
  Men derfor fortjener ingen slet ikk at dø så ung.

  Det menneskeligt at fejle.

  Tænk over det næste gang du laver sådan en nederen indlæg

 2. Skriv noget... Jan 9. feb 2008 16:32

  Hej Kevin,

  Ja og nej.
  Alle har “ret” til at fejle.

  At man vælger at køre ulovligt (under 18 år) i en stjålet bil er ikke en fejl. Det er ren og skær idioti af værste skuffe. En fejl er noget man laver, når man ikke ved bedre. Ingen skal komme og sige, at han ikke viste, at det han var i gang med var helt forkert. Og det har ingen ret til at lave. Det er nemlig den slags der koster menneskeliv. Heldigvis var det kun ham selv denne gang. Men som regel går det ud over andre komplet uskyldige mennesker.

  Beklager på dine vegne, at du har mistet din ven.
  Men for alle os andre, er verden blevet en bedre sted.

 3. Skriv noget... Kevin 9. feb 2008 17:49

  Jan hvordan fanden kan du sige det er et bedre sted, den dreng var en af de flinkste du finder, ja han gjorde noget der var alt forkert, men han køte jo også 80 km/t på sin 45 scooter hvilket også er ulovligt !

  Syntes virkelig du sætter dig selv i perspektiv som en led og arogant mand!
  Det virkelig dejligt at høre folk respekterer andre mennesker så meget at de kan sidde og svine drengen i en blog, jesus christ !!

 4. Skriv noget... Jan 10. feb 2008 12:38

  Respekterer??
  Jeg respekterer dem, der gør sig fortjent til det.
  At køre ulovligt i en stjålen bil og udgøre fare for andre folks liv og lemmer er ikke på listen over respektable ting. Det kommer det heller aldrig.

  Når det så er sagt, så har jeg jo egentlig ikke svinet nogen til. Jeg har blot kynisk konstateret, at der nu er én mindre til at gøre livet usikkert for alle os andre.
  Hvis det gør mig til en led og arrogant person, så kan jeg godt leve med det.

 5. Skriv noget... Rosenstand 11. feb 2008 21:37

  Tjaa… Jeg er nu enig med Jan. For de efterladte til ham, der døde, er det da en barsk melding. Det forstår jeg. Men lad os lige huske, at den unge mand foretog et bevidst valg – han begik ikke nogen fejl!

  Det var så et svineheld, at han kun slog sig selv ihjel og ikke en eller flere uskyldige. Selvfølgelig havde det været bedre, hvis det ikke var sket, men det ER altså sket.

  Når den slags ulykker sker for biltyve, fok med sprit eller narko i blodet eller psykopatiske fartdjævle er min eneste tanke: Godt der ingen uskyldige blev skadet.

  Det er så absolut tragisk, og det må være forfærdeligt for hans familie og venner. Men det var ene og alene hans valg. Det kan ingen ændre, at det var!

 6. Skriv noget... LabRat 13. feb 2008 13:01

  Jeg vil bare lige påpege at det udover at være ulovligt også er pisseirriterende når folk tuner deres 45km/t knallerter, så de kan køre meget hurtigere.
  Jeg ser engang imellem en ung fyr der kører ca. 80km/t på hans knallert inde på cykelstien. Det er sgu da vildt farligt! Han burde miste kørekortet (hvis han har et) og få konfiskeret hans knallert.

 7. Skriv noget... Jan 13. feb 2008 13:28

  Jeg tror helt sikkert også at han vanker en bøde og konfiskering af scooter hvis man bliver snuppet. Problemet er vist bare, at de sjældent bliver snuppet.

 8. Skriv noget... mor 13. feb 2008 15:33

  De får ovenkøbet i det kørekort til bil de ikke er gamle nok til at tage endnu. Ved jeg fra at Steven jo kørte galt, og det var hans skyld o.s.v., så selv om ingen døde – heldigvis – så starter han altså med et klip i det kort han først kam ta´ om 1 år.

Leave a Reply