District 9 4

I næste uge får en ny sci-fi film præmiere her i Danmark. District 9. Baseret på en kortfilm kaldet “Alive in Joburg” af Neill Blomkamp.

Nu har Peter Jackson (ham fra Lord of the Rings) produceret den “rigtige” film – District 9 – som altså kommer i biograferne i næste uge. Billetterne er booket og jeg glæder mig allerede. God sci-fi er altid godt. Inspirationen fra en klassiker som “Alien Nation” er ret tydelig, men samtidig ser det ud til, at det ikke bare er endnu en tju-bang, aliens bad, humans good, kill, kill, kill film. Det tegner lovende.

Se traileren her… book selv billetter til biografen bagefter 😉

4 thoughts on “District 9

 1. Skriv noget... Anders Laursen 17. aug 2009 23:34

  Jeg så filmen tidligere i dag på forpræmiere i Lyngby, og det er noget nær det yperste jeg har set på et lærred.
  En tragisk historie med mange beskeder gemt under overfladen, men frem for alt en hæsblæsende action-film. Et must-see for alle der elsker science fiction!

 2. Skriv noget... Jan 17. aug 2009 23:39

  Uh, nice! Så fik mine forventninger da lige et hak mere opad 🙂

 3. Skriv noget... Jan 21. aug 2009 0:27

  Så fik vi også set District 9 i Cinemaxx i Århus. Helt klart en kanon sci-fi film.

  Den skal lige fordøjes. Og det er en af den slags film, som Hollywood ikke kunne have lavet. De ville aldrig kunne gøre det troværdigt nok.

  Men jo mere jeg tænker over det, jo bedre synes jeg filmen bliver. Klart anbefalelsesværdig. Men man skal ikke forvente happy-go-lucky-Hollywood… så bliver man skuffet.

Leave a Reply