Don Ø er en hård mand…

… men fair.

Omend jeg ikke er den store tilhænger af realityshows på TV, så følger jeg alligevel med i TV3’s “Kontrakten med Don Ø”. Det gør jeg nu mest for at følge Don Ø himself.

Og jeg er dybt imponeret over hans evne til at ramme sømmet lige på hovedet hver gang. Og så kan jeg godt lide hans direkte facon. Ikke alt for meget diller-daller, bare direkte til det væsentlige. Jeg sidder i hvert fald med et indtryk af en mand, der forstår at skabe respekt omkring sig. Men de resultater han har skabt taler også for sig selv. Det hjælper nok også på respekten.

Så nu har jeg bestilt hans bog “Don Ø”. Den håber jeg kan give lidt inspiration. Så kan jeg forhåbenlig også en dag komme med en guld-kommentar som: “Nu må i tage jer sammen, ellers må vi give stillingen til et godt formål.” 😉

Leave a Reply