Ekspert i tennis 8

Nej, jeg er ikke ekspert i tennis. Faktisk siger sporten mig ikke noget som helst. Men jeg er glad for at vi har en talentfuld ung tøs som Caroline Wozniacki, som lige nu ligger nummer 4 på verdensranglisten! DET skal vi sgu være stolte af. Fandme så!

Derfor bliver jeg møg irriteret over alle de åndsvage tenniseksperter, der er “åh-så-kloge” på hvad Caroline skal gøre, hvordan hun skal træne, hvordan hun skal coaches, hvordan hun skal gå klædt og meget, meget mere.

Hold nu jeres kæft!
I har jo intet af have jeres “ekspert” meninger i. Ingen af jer har nogensinde været i nærheden af samme niveau på verdensranglisten som Caroline. Ingen af jer har trænet eller coachet nogen til hendes niveau. Hvis Wozniacki endelig skulle lytte til jeres ævl, så var det sgu da for at gøre det stik modsatte af hvad I anbefaler.

Da jeg var teenager spillede jeg også tennis med gutterne i Søndermarkens Fritidscenter i Vejle. Men ser I måske mig udtale mig om hvad jeg mener Caroline Wozniacki skal gøre anderledes? Nej. Måske I andre også skulle lade være og bare glæde jer over, at vi i Danmark indtil videre har fostret den 4. bedste kvindelige tennisspiller i verden.

Selvom det kræver at hun slår den temmelig labre Serena Williams, så håber jeg sgu at Caroline en dag bliver #1. Go girl! 🙂

8 thoughts on “Ekspert i tennis

 1. Skriv noget... Jan 31. jan 2010 23:43

  Vupti… så er Caroline nummer 3 i verden 🙂

 2. Skriv noget... Jan 21. mar 2010 12:11

  Det forlyder nu, at Caroline netop er avanceret til #2 på verdensranglisten 🙂

 3. Skriv noget... Jan 7. okt 2010 22:42

  Hov, så blev hun også #1 !! 😀

  Hvordan synes I selv det går, “tennis-eksperter”??

 4. Skriv noget... John Lundgreen 8. okt 2010 13:01

  Jamen tenniseksperterne synes vel også at det er iorden at hun er #1 i verden.

  Men vi skal nok også lige holde fast i at det at være #1 på ranglisten, jo altså ikke er det samme som at hun er verdens bedste kvindelige tennisspiller.

  Ranglisten er bygget op udfra et pointsystem, så mange kampe, og deltagelse i mange turneringer, selv med rimelig middelmådige sejre, tæller.

  Jeg synes det er fedt at hun ligger #1 på ranglisten.
  Og ingen tvivl om at hun er en gudsbenådet tennisspiller !
  Og det er da en kanon reklame for dansk tennis, og for dansk sport i det hele taget.

  Men vi skal også lige have for øje at hun aldrig har slået een af dem der ligger i top 5 på listen, og at hun aldrig har vundet Grand Slam.
  Hun er på listen pga. et utal af kampe, hvoraf hun så også har vundet rigtig mange … og også vundet turneringer.
  Men de bedste tennisspillere har hun altså ikke slået, på vejen derop.

 5. Skriv noget... Jan 8. okt 2010 16:13

  Pointsystem eller ej, så er det målestokken der regnes efter i Tennis. Efter den målestok er hun #1 uanset hvem hun har slået – eller ikke slået.

  Verdensmestrene i fodbold har jo heller ikke spillet imod – og vundet over – samtlige andre hold i verden. Men Fodbold VM spilles efter et cup system… og der blev det så… ja hvem blev det egentlig der vandt VM i år? 😀
  Nå, men pointen er, at DET hold er verdensmestre, selvom de i princippet kunne få lammetæv af Timbuktu’s landshold*, hvis de spillede imod dem.

  Derfor synes jeg ikke det giver så meget mening at diskutere om hun er bedre end Serena Williams eller hvem der nu ellers også spiller ketcher… hun er den bedste ud fra det system, som de nu kører med i hendes sportsgren.

  * Ja, ja… Timbuktu er en by i Mali i Afrika, og de har derfor naturligvis ikke noget landshold i Timbuktu. Det er pointen der er vigtig… ikke geografien 😉

 6. Skriv noget... John Lundgreen 11. okt 2010 9:03

  Joh, men du kan jo ikke sige at en person er verdens bedste, hvis personen som står #2 på listen vil give #1 røv HVER gang, de spiller mod hinanden.

  Så ER #2 bare en bedre tennisspiller.

  At #2 så måske vælger kun at spille en brøkdel af det antal kampe, #1 vælger at spille, har jo intet at gøre med hvem der er den bedste tennisspiller.

  Og når du trækker sammenligningen med fodbold, så er det hold som vinder VM jo også langtfra altid det hold som er #1 på verdensranglisten.

  Det er helt kanon at Caroline er blevet #1 på verdensranglisten.
  Men når medierne så blæser det op til at nu er hun verdens bedste kvindelige tennisspiller, så er det altså en skævvridning af systemet, når hun HVER gang vil få røv af samtlige spillere i top 3, formentlig endda top 5 på listen.

  Lad os se hende slå den bedste at Williams brødrene, Henin eller Clijsters …. eller “bare” vinde EEN Grand Slam …. samtidig med at hun skraber points sammen i middelmådige kampe …. så skal jeg nok være der med et lille flag !

 7. Skriv noget... Jan 11. okt 2010 22:31

  Bare rolig… det skal nok komme. Altså at hun slår de der andre tøser og vinder en Grand Slam 🙂

 8. Skriv noget... John Lundgreen 13. okt 2010 12:34

  Når det sker, så skal jeg nok være med til at kalde hende verdens bedste kvindelige tennisspiller.

  🙂

Leave a Reply