Festuge for de fyrede 2

Velkommen til festuge for de fyrede

Miracle gentager deres succes fra foråret og afholder en hel “Festuge for de fyrede” i Århus. Tilbage i foråret blev der afholdt “fest for de fyrede” i Ballerup. Nu er det så blevet hovedlandets tur til at holde en fest. Og vi kan sagtens feste i flere dage i træk.

Jeg synes det er en kanon ide at samle ledige IT folk til en omgang hygge og information om markedet samtidig med, at man inviterer rekrutteringsfolk og andre, der søger folk i disse tider. Og det er i alt sin enkelthed hvad festugen for de fyrede går ud på. Micracle lægger lokaler til og afholder ganske gratis informationsmøder, foredrag og meget andet for fyrede IT folk.

Jeg skal gerne erkende, at jeg ikke kender specielt meget til Miracle som firma. De laver “noget med databaser”, hvilket i min verden er utrolig… well… uinteressant 😉
Men de – og ikke mindst deres direktør Mogens Nørgaard – dukker dog ofte op på radaren i mediebilledet. Mest fordi Nørgaard ofte melder skarpt og kontroversielt ud omkring markedet, IT og den generelle verdenssituation. Og det kan jeg – ikke overraskende – jo godt lide.

Så nu glæder jeg mig til at se hvordan festugen for de fyrede kommer til at forløbe. Jeg er i hvert fald tilmeldt tre ud af de fire dage.

2 thoughts on “Festuge for de fyrede

  1. Skriv noget... Gunhild 2. sep 2009 7:49

    Hvordan går festugen? 🙂

  2. Skriv noget... Jan 2. sep 2009 17:18

    Det går fint. Mange spændende indlæg og en masse interessante mennesker. Det er et fedt initiativ… helt sikkert 🙂

Leave a Reply