Gamle snerpede tanter… 5

… og andre betonfeminister er nu blevet så trætte af, at der findes lækre kvinder, at de vil have dem forbudt. Aldrig mere skal man høre eller se noget til smukke kvinder og deres feminine… well… attributer.
Derfor har de beklaget sig til europaparlamentet for at få forbud mod “køndiskriminerende reklamer” med letpåklædte kvinder. Det skriver de i hvert fald på Politiken.

Hold nu kæft!

Det stinker langt væk af en nypuritanisme der er til at kaste op over. Hvad sker der lige for de mennesker der i fuld alvor foreslår sådan et pladderforbud?

I det moderne mediebillede ser vi da rask væk folk blive skudt, stukket, savet over, kørt ned, bidt af rovdyr og alt muligt andet. Men et par bryster… uha da. DET går bare slet ikke. Og det selvom jeg er ret sikker på, at vi ALLE sammen har suttet lystigt på sådan nogle da vi var helt små (og nogen gør stadig 😉 )

Men det skal være slut nu. Den feministiske tankemafia forsøger nu om de kan få udstedt et dekret om, at alle kvinder fremover skal bære lange ærværdige blomstrede kjoler der skjuler alt. I hvert fald i reklamer. Men hvad bliver så næste skridt?

Jeg kan kun sige: Fandme nej! Vi vil have sexede kvinder i mediebilledet. Så hermed værsgo!

 

5 thoughts on “Gamle snerpede tanter…

 1. Skriv noget... John 16. sep 2008 23:18

  Det er da ikke Lene Espersen … er det ??

  Hov, næh …. det er en anden tråd ! 😉

 2. Skriv noget... Jan 17. sep 2008 0:11

  Hehehe… nej Lene Espersen har en anden tråd helt for sig selv. Man skal jo holde skidt og kanel for sig 😉

 3. Skriv noget... Miv 5. nov 2009 23:03

  altså.. jeg er meget uenig med dig. du aner ikke noget om hvordan det er en kæmpe udfordring for kvinder at de skal leve med den undertrykkelse vi befinder os i. Jeg er selv “kun” 18 år, og jeg er stolt feminist, og det blev jeg opdraget til at være, af min FAR! – og jeg er så stolt over at han ikke er som dig ihvertfald. 😉 – men altså, jeg er pæn, folk synes at jeg er vildt tiltrækkende, især det modsatte køn – hankøn, det uintelligente køn – og ja, jeg synes stadig det er for meget. for vi bliver presset ned, med forventinger om hvordan vi skal være. seksuelt, men også i hverdagen. mandens tid som hersker sluttede for længe siden. kom videre.

 4. Skriv noget... Jan 6. nov 2009 0:08

  Du må gerne være uenig Miv… du er jo trods alt ikke så gammel og erfaren endnu, så jeg tilgiver dig din uvidenhed. Især fordi du åbenbart også er vokset op uden en mand som far 😉

 5. Skriv noget... John Lundgreen 6. nov 2009 13:17

  Miv skrev: “jeg er pæn, folk synes at jeg er vildt tiltrækkende, især det modsatte køn”

  Post pics ! 😛

Leave a Reply