HTC Desire 83

Den gamle mobil var en HTC Touch Diamond. I starten en meget fed mobil, men i længden – rigtig træls. Alt for meget bøvl med at skulle rette i registreringsdatabasen for at få basal funktionalitet til at virke, og så vil jeg slet ikke begynde på at snakke om, hvor langsom den ofte reagerede. Næh nej, HTC Touch Diamond har ikke været en dans på mobile roser.

Så nu er den blevet erstattet af en HTC Desire – med Googles Android styresystem i stedet. Det spiller max!

Efter research på nettet stod valget til sidst mellem Apples iPhone, som rigtig mange snakker rigtig godt om. Og så HTC’s Desire model. Men da jeg stod med dem begge i hænderne nede i butikken, var det ikke svært at vælge.

Rent funktionalitetsmæssigt kan de to telefoner stort set det samme, så de afgørende faktorer blev udformning og pris. HTC’en er lidt smallere og er udformet, så den føles mindre “bulky” i forhold til iPhonen, selvom de er lige tykke. Og så var den mindst tusinde kroner billigere.

Nu kunne jeg give mig til at gennemgå alle de tekniske features i lidenskablig techno-mode, men det skal jeg spare jer for. HTC’en kan alt hvad man kan ønske sig af en smartphone i dag… mere er der egentlig ikke at sige om det. Jeg har i hvert fald ikke selv fundet noget, som jeg synes mangler.

Konklussionen er derfor, at hvis du er på udkig efter en ny mobil, så skal du for alt i verden prøve denne her, før du beslutter dig!

83 thoughts on “HTC Desire

 1. Skriv noget... Michael Østergaard 18. apr 2010 21:09

  I fredags havde jeg også en i hånden, og den reagerede på alt, man gjorde. Den virker også som god byggekvalitet, og samtidig ikke umiddelbart en mobil, der er helt så modtagelig overfor ridser.

  Ja, jeg har godt nok mange second thoughts omkring valget af Experia X10. Med alt held sender Telmore mig en helt ny, og den bliver fluks udskiftet med Desire. Har læst eller hørt rygter om, at X10 aldrig får Multi Touch, som Desire derimod har.

 2. Skriv noget... Jan 18. apr 2010 21:24

  Ja, jeg må indrømme, at Sony Ericsson overhovedet ikke var inde i billedet da jeg skulle vælge. Jeg synes de ser alt for “skrummel-agtige” ud. Så skynd dig at bytte hvis det bliver muligt 🙂

 3. Skriv noget... Michael Østergaard 18. apr 2010 21:31

  Var ellers glad for X10eren i nogle dage, men efter at have haft Desire i hånden, så virker X10 virkelig bare som et stykke dyrt plastik, hvis største fordel er den store skærm. 4″ er altså alligevel fedt 😉

 4. Skriv noget... Johannes Andersen 19. apr 2010 8:08

  Jeg er glad for at høre du godt kan lide HTC’s Desire – jeg venter stadig på at min kommer med posten.

  Fik forudbestilt fra CallMe, men de har lige udsat leveringsdatoen til d. 28 April :-(, men hey de giver et 16 GB memorykort gratis med som kompensation, så jeg glæder mig som et lille barn til jul!

  Havde selv kun tvivl om det skulle være denne eller HTC Legend, eller om jeg skulle beholde min Nokia E72. Men til den lille pris Desiren har så var der ingen tvivl.

 5. Skriv noget... Tenna 19. apr 2010 14:15

  Jeg kommer hele tiden til at tænke på:
  Yeah…
  Lover, I’m on the street
  Gonna go where the bright lights
  And the big city meet
  With a red guitar…on fire
  Desire

 6. Skriv noget... Jan 19. apr 2010 16:41

  Hehehe… great, nu har jeg også den sang i hovedet! 😉

 7. Skriv noget... hans 26. apr 2010 11:44

  Dejlig mobil, bliver også min næste 😉

 8. Skriv noget... Lasse 28. apr 2010 19:53

  Købte min desire d. 16. Fantastisk fed telefon, dog er der et problem med at google ikke har godkendt dens “finger print” endnu, hvilket begrænser antallet af apps. tilrådighed :-(. Dertil kon at den døde d. 26 kun 10 dage gammel. Et task manager program fik telefonen til at fryse. Jeg tog batteriet ud, og da det kom i igen kunne skidtet ikke tænde – Lort!!!! Og nu kan jeg vente 3 ugger på rep. Det er da en møgservice – telekæden sucks

 9. Skriv noget... ronni 5. maj 2010 1:32

  har haft min desire lidt over en uge..Har aldrig oplevet en så nice touch skærm den er så nem at bruge.Troede aldrig jeg skulle finde en mobil der bare var noget for mig.. tak HTC

 10. Skriv noget... frank 5. maj 2010 22:40

  Hej jan, jeg har søgt lidt efter hvor jeg kan købe htc desire som du skriver om (for vil jo gerne have den billigt). Hvor har du købt din? Fandt en prisliste på http://www.mobilterminalen.dk/htc/htc-desire.html men synes godt den burde kunne fås billigere. Tror også jeg holder mig fra telekæden, som ham ovenfor nævner. tak

 11. Skriv noget... Jan 5. maj 2010 23:24

  Jeg har købt min hos Sonofo… øh Telenor butikken nede på Nørreport i Århus 🙂

 12. Skriv noget... Bent 17. maj 2010 17:17

  Jeg har lige købt min Desire ved mobil2kr.dk og den kostede 2699kr. glæder mig til den kommer med posten. legend havde de til 2100.

 13. Skriv noget... Jesper Jensen 28. maj 2010 21:26

  Hvilken erfaringer har du haft med en Iphone vs en HTC desire ? overvejer at skifte min Iphone ud med en HTC.

 14. Skriv noget... Jan 28. maj 2010 23:23

  Jeg har ingen erfaringer med iPhone vs. HTC Desire. Jeg har kun haft en iPhone i hånden i få minutter nede i butikken. Og der føltes HTC’en bare bedre.

  Men jeg har senere hørt, at Flash ikke virker på en iPhone (i hvert fald ikke uden hacks). Det er jo en helt forrykt mangel, hvis det er rigtigt. Så det understøtter mig bare mere i, at jeg har gjort det rigtige valg 🙂

 15. Skriv noget... Finn FolkeDalager 6. jun 2010 9:20

  Jeg købte min i singapore for 1 uge siden. til dato min bedste telefon. jeg er glad for at have skiftet min I-Phone ud Desire spillere bare
  Finn

 16. Skriv noget... Marianne 9. jul 2010 22:35

  Jeg syntes også at min HTC desire er en super fed og sjov telefon, MEN kan det være rigtig at, bedst som jeg sidder og taler ( batteriet er fuldt ) slukker den, det sker rigmeligt tit, og hvis jeg sidder og spiller eller ligende uden at jeg er på nettet, og batteriet er fuldt, og fra det ene sekund til andet er batteriet tomt.
  Jeg syntes det er fustrende for jeg ved aldrig hvornår den lukker ned, og så har jeg jo ingen telefon før jeg kommer hjem til laderen.
  Er der nogen der har oplevet dette også?????

 17. Skriv noget... Jan 9. jul 2010 23:16

  Det er ikke noget jeg har oplevet. Det lyder som enten et defekt batteri, der slet ikke kan holde strøm ordenligt… eller også er telefonen defekt.

  Jeg ville prøve om jeg kunne få et andet batteri i butikken… så kan du da hurtigt finde ud af, om det er batteriet eller telefonen.

 18. Skriv noget... Ole 21. jul 2010 11:41

  Uhhh, det er da creamy læsning det her – især når der ligger en pakke hjemme med en Desire i.
  Bliver da bare dejligt at få pakket op og så ellers komme igang med herlighederne – og konkurrere lidt med fruens Iphone … 😉

 19. Skriv noget... Henning Sørensen 27. jul 2010 23:35

  Hej Jan.
  1 lille problem.
  Løsning ønskes, nogen må vide det!
  Jeg har fået 1 HTC Desire, min gamle tlf. er Nokia N86 8MP, nu ville jeg gerne flytte mine tlf.nr over, men via bluetooth gik den ikke, er der 1 simpel løsning eller bliver jeg nød’ til at flytte dem manuelt ?

  PS: Fed tlf. jo mere man bruger den – jo flere fede features kommer frem.

 20. Skriv noget... Jan 31. jul 2010 1:55

  Hej Henning. Mit bedste bud er, at synkronisere via din computer og Outlook hvis du har den mulighed.

  Altså først synkronisere din Nokia med computeren… og derefter synkronisere computeren med din HTC Desire.

 21. Skriv noget... Finn Folke 31. jul 2010 9:35

  Hej Jan

  Hvordan får jeg dansk sprog på min, jeg har købt den i singapore så den er på engelsk, er det let at dowload dansk og hvor finder jeg det`???

  eller vil du anbefale mig at beholde orginal sprog.

  og hvor kan man købe løse dele, jeg tænger på lader med dansk stik så jeg ikke skal bruge adapter

 22. Skriv noget... Finn Folke 31. jul 2010 9:40

  Hej Jan

  Et lille ekstra svar til
  Marianne
  juli 9th, 2010 at 22:35

  hun kan gå ind og se hvad der har brugt batteriet
  i settings, about phone, og der batteri, også battery use

 23. Skriv noget... Jan 31. jul 2010 13:54

  Hej Finn,
  Prøv Android Marketplace. Der findes vist nogle sprogpakker derinde som du kan downloade.

  Mht. adapter m.m. så ville jeg kigge forbi telefonbutikken… de må da ha’ sådan noget 🙂

 24. Skriv noget... Katrine 10. sep 2010 10:46

  Hej!
  Kan se, at jeg måske kan finde hjælp herinde…
  I forhold til musik, hvad gør man så dér? Kan man downloade itunes el. lign? Jeg vil gerne have nogle af DRs podcasts, men kan ikke helt se hvordan? Ligger der en vejledning i den slags et sted?
  Håber på hjælp!

 25. Skriv noget... Henning Andersen 16. sep 2010 11:37

  Hej!
  Jeg valgte også en HTC Desire (min søn har en iPhone), da jeg mener, det er den bedste. Desværre har jeg et alvorligt problem – det er måske lille – jeg kan ikke få bluetooth koblet sammen med PCén eller mit nye Phonak høreapparat med Bluetooth-enhed til telefon.
  Jeg går ind i “Indstillinger”, “Trådløs netværk”, der er flueben i “Bluetooth”. Jeg trykker på “Bluetooth-indstillinger” og “Søgbar” hvorefter den begynder at søge baglæns fra 120 sekunder. Så trykker jeg på “Scan efter enheder” og så sker der ikke mere. Hvad gør jeg mon galt. Jeg har installeret HTC-Synck.

  Når jeg tilslutter telefonen til PCen med USB-kablet kommer der en “Flytbar disk F” frem, men ingen steder, hvor jeg kan synkronisere telefonen.

 26. Skriv noget... Jan 16. sep 2010 17:39

  Hej Henning,

  Det sidste kan du i hvert fald nemt gøre noget ved.
  Gå ind under indstillinger og vælg “Tilslut til PC”. Derinde kan du vælge hvad der er standard forbindelsestypen – OG – du kan vælge om Desire skal spørge dig om hvilken type forbindelse du vil oprette hver gang du sætter USB kablet i. Der kan du blandt andet vælge HTC Sync som forbindelsestype.

  Mht. bluetooth. Det er noget Fanden har skabt 😉
  Man skal ofte gøre et-eller-andet på den enhed man vil forbinde til før det virker. Med et headset er det typisk en lille knap et eller andet sted man skal trykke på eller holde inde i 5 sekunder… og først derefter kan man forbinde til enheden med telefonen. Men det er meget forskelligt fra enhed til enhed.

 27. Skriv noget... John Lundgreen 17. sep 2010 8:37

  Jeg kan så lige supplere med at jeg har altid været stor Sony Ericsson tilhænger, og valgte så ved min forrige telefon at skifte til en Nokia 5800 Expressmusic, som da også var udemærket.

  Men nu har jeg skiftet til HTC Wildfire ….. og hollllld nu kæft, det er en helt ny verden !!
  Ja, jeg ved godt at skærmen ikke er så god som på en Desire, men til min brug er den fremragende.

  Min Nokia stod overfor at skulle indsendes til reparation …. men jeg kunne istedet vælge at forlænge min bindingsperiode, køre videre med samme abonnement, og så få en Wildfire for 199,- kr.
  Det tænkte jeg så lige over .-.-. to sekunder.

  Og jeg kan kun sige at jeg traf IKKE det forkerte valg 🙂
  Den er da SÅ fed !

 28. Skriv noget... Jan 17. sep 2010 17:58

  Ja, HTC med Android styresystemet – DET sparker altså bare røv.

  Nu kommer der jo så snart Desire HD… med endnu vildere specs end Desire. 😀

 29. Skriv noget... Marianne 18. sep 2010 9:04

  Hej Jan
  Jeg har endelig vundet kampen og har fået en ny Desire, den der bare lækker, men nu sidder jeg og vil gemme nogle gamle billeder, men den skriver at mit SD – kort ikke er blevet accessable rigtigt endnu, hvad skal jeg gøre…..
  Håber at du kan hjælpe mig…
  På forhånd tak
  Marianne.

 30. Skriv noget... John Lundgreen 20. sep 2010 8:28

  @Marianne

  Min Wildfire lavede samme nummer.

  Under “indstillinger” er der et punkt som hedder “SD-kort og tlf.lag.plads”.
  Og derinde er der et punkt som hedder “Demonter SD-kort”.

  Jeg tog mit gamle SD-kort ud, satte det medfølgende kort i, og valgte så denne “demonter SD-kort”.
  Da telefonen så gav en klarmelding tog jeg kortet ud, og satte mit gamle SD-kort i … og vupti, så var mine gamle fotos der.

  Håber det kan være en hjælp.

 31. Skriv noget... Marianne 21. sep 2010 5:40

  Tak for hjælpen med SD-kort, det var hurtigt og nemt lige at bytte dem om.
  Tak tak.

 32. Skriv noget... Sussie gade lauritsen 4. okt 2010 10:23

  Jeg nåede så kun at have fornøjelse af min desire i en måned :(((
  Sætter min tlf til ladning, og da jeg vil tage den fra laderen, vil den ikke starte op igen.
  Afleverer den hos telecare, som nu kan fortælle mig at skærmen er gået.
  Regner selvfølgelig med at dette laves på garantien, men nej nej, dette sker ikke, derimod kan jeg se frem til en regning på 1500 kr….

  ALDRIG MERE HTC !!!!!

 33. Skriv noget... Jan 4. okt 2010 16:50

  Det lyder da godt nok træls Sussie.
  Men jeg synes nu ikke det er helt fair at give HTC skylden for, at Telecare åbenbart er nogle svin? http://www.trustpilot.dk/review/www.telecare.dk

 34. Skriv noget... Sussie gade lauritsen 5. okt 2010 11:15

  Det kan du måske godt have ret i.
  Var bestemt også meget begejstret for min desire, men at skærmen bare står af, uden varsel, og efter kun en måned, det holder jo ikke …
  Jeg er selvfølgelig skeptis ved at skulle købe HTC igen, da jeg aldrig har oplevet lign. problemer med andre mærker.
  Men øv er det, og jeg må på jagt efter en ny tlf 🙂
  Sussie.

 35. Skriv noget... Jan 5. okt 2010 18:21

  Jeg tror bestemt du har fået en “mandagsmodel” af en Desire.
  Det er lige før halvdelen af min arbejdsplads har en Desire efterhånden, og jeg har ikke hørt om nogen der har haft lignende problemer med skærmen. Så det er ikke et generelt problem.

  Har selv lige bestilt den nye Desire HD… 🙂

 36. Skriv noget... Niels 8. okt 2010 0:54

  Hej Jan, jeg har lige købt htc desire. Ved du om der findes en dock med højtalere der kan afspille musik på samme måde som iphones system ?

 37. Skriv noget... Jan 8. okt 2010 16:16

  Hej Niels,
  Jeg har ikke lige hørt om at der skulle finde sådan en dock med højttalere til… men jeg har heller ikke ledt. Jeg har en iPod til musik 🙂

 38. Skriv noget... KAH 20. okt 2010 19:10

  Jeg læste et andet sted om en HTC Desire ejer, der ikke kunne synkronisere sin telefon med Exchange 2003. Er dette et generelt problem alle slås med, og er det det samme for Exchange 2007? Det ville være den vigtigste internet funktion for mig.

 39. Skriv noget... Jan 20. okt 2010 19:48

  Jeg synkroniserer selv min Desire med Exchange 2003 uden problemer, så det kan jeg ikke genkende skulle være et nævneværdigt problem.

 40. Skriv noget... KAH 21. okt 2010 20:11

  Hej igen. Det lyder godt. Venter dog nok til det bliver muligt at se en Desire HD i butikkerne.

 41. Skriv noget... Martin 22. okt 2010 21:57

  Hej Jan, Jeg har modtaget nogle billeder i mms på min desire men jeg kan ikke gemme dem, hverken på telefonen eller på sd-kortet som fulgte med telefonen!! Hvad gør jeg?? Jeg ville gerne kunne få billederne som baggrund osv. Håber du kan hjælpe mig..

 42. Skriv noget... Jan 22. okt 2010 22:35

  Hej Martin,
  Klik på slideshow i MMS’en så den viser dig billedet. Når billedet bliver vist klikker du på selve billedet. Så får du en lille menu nederst på skærmen. Ikonet længst til højre giver dig mulighed for at gemme billedet.

 43. Skriv noget... Martin 22. okt 2010 22:47

  Hej Jan, det har jeg prøvet men så siger den at den ikke kan gemme vedhæftede filer, jeg har prøvet og demontere sd-kort og montere igen i instillinger, har prøvet og skifte sd-kort men det hjælper heller ikke noget:(

 44. Skriv noget... Jan 22. okt 2010 23:27

  Heh… det har du sgu ret i Martin.
  Nu prøvede jeg lige selv rent faktisk at udføre handlingen, og jeg får samme fejl som dig.

  En hurtig søgning på Google fortæller mig, at det åbenbart er en “feature” i Android, men det kan fixes med en app fra Android Marked. Søg på “Save MMS”… så kommer der en masse apps op.
  Jeg har dog ikke prøvet nogen af dem selv…

 45. Skriv noget... Lisa 30. okt 2010 17:29

  Hej Jan.

  Jeg overvejer at købe en HTC Desire, men er i tvivl om jeg skal købe Desire eller Desire HD. Har du nogen erfaringer med Desire HD, hvis du har, hvilken ville du så fortrække?

  -Lisa-

 46. Skriv noget... Jan 30. okt 2010 19:17

  Hej Lisa,

  Desire HD er ikke udkommet endnu, så jeg har ingen erfaringer med den overhovedet. Jeg har dog bestilt en som min nye arbejdsmobil og håber på at få den meget snart. Har også store forventninger til, at den er ligesom en Desire på doping 🙂

  Men hvis jeg var dig, ville jeg helt klart lige vente og se hvorden Desire HD ser ud og hvad den kan før jeg købte noget.

 47. Skriv noget... Lisa 30. okt 2010 19:38

  Okai 😀 Tak for svaret. Tror ogs’ jeg venter, for at se den først 🙂

 48. Skriv noget... Patrick T. Rasmussen 2. nov 2010 16:45

  Jeg havde først en iPhone 3G, derefter skiftede jeg til HTC Desire og nu et halvt år efter er jeg tilbage med en iPhone 4 32gb…

  Android er simpelthen stadig ikke færdig udviklet til at jeg gider at bruge mere tid på det…

  der er fede features, men der er godt nok også mange bugs 🙂

 49. Skriv noget... Jan 2. nov 2010 23:37

  Ok, det lyder underligt Patrick, for jeg har ikke oplevet nævneværdige problemer med Android overhovedet. Men vi kan jo også have vidt forskellige behov 🙂

 50. Skriv noget... Rene 11. nov 2010 22:08

  Jeg har netop fået en Desire HD, og det er første gang, jeg har en såkaldt ‘smartphone’. Jeg er nok mere “nå” end imponeret!

  Dels mangler jeg mange “standard-features” i Andoid; lettere håndtering af kontakter mht. billede, adresser, ændring af navne osv.! Dels er det meget uoverskueligt, hvilke ting man skal have slået til, før noget andet virker… f.eks. er der en del, der ikke fungerer, hvisd WiFi er slået fra – endda selvom man ikke umiddelbart behøver netforbindelse til den enkelte feature.

  Jeg har siddet og leget med en kammerats iPhone, og den var jeg ganske enkelt bare ikke imponeret over, så derfor endte jeg med Desire HD med Android 2.2.

  Det er muligt, man kan hente en masse apps og widgets, som kan fixe mine “problemer”, men når man kommer fra en ‘simpel Ericsson” (ikke smartphone), som faktisk fungerede mere brugervenligt, så kræver det en del tålmodighed, men jeg giver ikke op 😀

  Ellers er det en fed telefon, og den arbejder virkelig hurtig og multitasker helt uden problemer.

 51. Skriv noget... John Lundgreen 12. nov 2010 15:36

  Hmmm …. den med at HTC’en ikke er så brugervenlig , den har jeg sgu svært ved at følge.

  Jeg kommer selv fra hovedsageligt Sony Ericsson, via Samsung Touchwiz og Nokia 5800 Expressmusic til en HTC Wildfire.
  Og ja, jeg var vant til den måde, tingene skulle gøres på Sony Ericsson telefonerne …. men det er helt klart min oplevelse at HTC’en gør “som jeg forventer”, når jeg vil have den til at arbejde for mig.

  Jeg synes da f.eks. ikke at håndtering af profiler er noget som helst problem på telefonen.
  En stor del af disse data hentes jo f.eks. automatisk ind fra folks Facebook profil (kalenderen er øjeblikkeligt opdateret med folks fødselsdage, og deres profilfotos knyttes til dem på telefonen).
  At HTC’en så tilsyneladende har et problem med at synkronisere profiler over på mit Parrot håndfri i bilen, er nok ikke HTC’ens skyld.

 52. Skriv noget... Torben Bech 24. nov 2010 11:46

  Hej super side! Efter Legend har jeg nu anskaffet en Desire HD. Efter en uge er det endnu ikke lykkedes at få MMS til at virke. Både HCT og Call Me arbejder på sagen men…….. Kan nogen hjælpe med den rigtige opsætning vil jeg blive glad. Ellers syntes jeg det er en fed fon.

 53. Skriv noget... Kenneth 15. jan 2011 8:00

  Ja og nu er HTC Desire vel også lige blevet kåret af brugerne, til den bedste nye telefon i 2010, så det lyder som et godt valg. Har selv været glad for min Iphone, men droppede 4’eren, da der var problemer med signalet og i det hele taget ikke ligefrem en skov af nye tiltag.

 54. Skriv noget... Lisa 15. jan 2011 9:15

  Hej Jan.
  Nu skriver jeg igen. Jeg har nu fået en HTC Desire. Den er jeg rigtig glad for 🙂 rigtigt ville jeg havde en HD men ende med denne her, som jeg er rigtig glad for 😀 jeg har endnu ikke støt på nogle problemer med den, ikke andet end at lyset i tasterne ikke altid slukker, men det er ikke noget er er et stort problem.

  Hilsen Lisa

 55. Skriv noget... ownz 31. jan 2011 22:01

  hej jan

  har købt mig en desire hd amazing phone

  fik nogen lag problemer men fiksede det med usb debugging

  nu er mit problem så at jeg bruger gsm net da det sparer stræm og hvis jeg vil sende en mms går min telefon op på 93 procent i cpu og bliver mega langsom hvad skyldtes det
  håber du kan hjælpe på forhånd tak

 56. Skriv noget... Jan 3. feb 2011 16:45

  Hmmm… jeg er i tvivl om, hvorvidt man overhovedet kan sende MMS via GSM nettet. Det mener jeg nemlig ikke man kan. Derfor vil jeg tro, at grunden til at du får “problemer” er, at telefonen vil forsøge at skifte net til 3G eller andet højhastighedsopkobling. Og det tager nogle gange sin tid.

  Havde selv problemet da mit teleselskab lavede opgraderinger på masterne jeg bruger når jeg er hjemme. Da virkede kun GSM og jeg kunne hverken sende eller modtage MMS’er.

 57. Skriv noget... John Bakken 6. feb 2011 12:03

  Har også planer om at skifte min gamle HTC Hero ud med en desire, men jeg ved bare ikke om det skal være Desire HD, eller bare den almindelige, kan ikke rigtig gennemskue om jeg har brug for de ekstra ting som HD’en kan, men “brug for” i gadget verdenen er en svær en at sluge, for man har vele egentlig aldrig brug for det meste af det de kan, hehe 🙂

 58. Skriv noget... Anette 17. feb 2011 14:23

  Jeg overvejer kraftigt at købe en desire, nu hvor de er blevet til at betale..

  Men jeg er i tvivl om jeg kan finde ud af den? Jeg er ikke særlig teknisk anlagt, og ikke super god til engelsk..

 59. Skriv noget... Jan 17. feb 2011 18:09

  Hej Anette,
  Telefonen er nem og intuitiv at bruge, og så kommer den med dansk som sprog også… så jeg synes ikke du skal være bekymret for om du kan finde ud af den 🙂

 60. Skriv noget... Michael Østergaard 17. feb 2011 18:18

  Anette, jeg vil nok vente lidt endnu.

  Nye modeller er lige på trapperne. Enten kan du få en nyere model eller erhverve de gamle billigere 🙂

  Ps: Desire er rigtig nem at bruge, men iPhone er endnu nemmere.

  Pps: Har dog selv en Desire 😉

 61. Skriv noget... Maria. 21. feb 2011 17:01

  Hej Jan.
  Jeg har et problem.
  Jeg har en htc desire, men kan ikke downloade fra Android market? Hver gang jeg starter et downloade står der: “Starter download”. Også sker der ikke mere?
  Har I andre også det problem? Det er virkelig irriterende, at jeg ikke kan downloade noget..
  Hjælp mig tak.

  – Maria.

 62. Skriv noget... Finn 22. mar 2011 11:24

  nogen der ved hvordan man instiller sin htc desire til at sende mms når man her tdc ???

 63. Skriv noget... John Lundgreen 23. mar 2011 10:14

  @ Finn,

  Min Wildfire konverterer selv en sms til mms, når det er nødvendigt.
  Så jeg vælger under alle omstændigheder at sende en sms, og hvis så den f.eks. indeholder et foto, får jeg besked om at filen konverteres til mms.

  Fungerer det ikke sådan hos dig ?

 64. Skriv noget... Mads 25. mar 2011 20:23

  Jeg har købt en HTC Desire over en net-side her i Danmark. Der var hverken dansk ordbog eller dansk sprog på den.
  Jeg har hentet den danske ordbog, men kan ikke finde et sted jeg kan downloade sproget.
  Nogen der kender til et link?

 65. Skriv noget... Ditte 20. maj 2011 11:17

  Jeg har købt en Desire i Frankrig og bor også der. Jeg har problemer med at anvende min google account, min oprindelige vil den ikke godtage og når jeg forsøger at oprette en ny kan den ikke få forbindelse til google???????????? Vil rigtig gerne forbinde mig til market da jeg som andre gerne vil have dansk sprog og tastatur… Kan man downloade apps via sin pc????

 66. Skriv noget... Rasmus 21. jul 2011 17:25

  Jeg synes nu at den virker meget godt. Den er dog ret langsom som du selv siger. Og vil da hel klart overveje at få fat i en Desire S snart 🙂

 67. Skriv noget... Camilla 26. jul 2011 20:59

  Jeg har den også, og synes nu den er meget god, jeg vil dog godt tilbage en iPhone men bliver når 5’eren på et eller andet tidspunkt kommer i år 🙂 ellers må det blive en 4’er i hvid 🙂

 68. Skriv noget... Finn Folke 1. aug 2011 5:58

  jeg syntes godt nok denne side står noget stille, og der mangler en åben forum på denne

 69. Skriv noget... Jan 1. aug 2011 17:51

  Nu er denne side jo ikke som sådan et HTC supportforum… det var egentlig bare min egen anmeldelse af HTC Desire der udviklede sig 🙂

 70. Skriv noget... Julie 3. sep 2011 16:31

  Hej 🙂

  Jeg har købt en HTC af min kusine, og den virkede rigtig fint.
  Men så kom der noget software opdatering, hvor jeg trykkede ok.
  Så opdateret den det, men nu ville den ikke starte, når man tænder den står der bare HTC, og det bliver den ved med at gøre, og jeg har prøvet at oplade den osv, men der sker ingenting..
  Hjælp, hvad skal jeg gøre?

 71. Skriv noget... Jesper 8. sep 2011 16:52

  Hej

  Jeg skal ud og kigge på en HTC desire her i weekenden, som er et halvt år gammel. Jeg kan få den for 900 kr, og den skulle være i fin stand, og har været i iteu siden ny. Så er det vel ikke for meget at skulle give?

 72. Skriv noget... Michael Kjeldsen 20. sep 2011 23:37

  @Jesper
  Det skulle jeg mene, er en god pris. Jeg har selv en HTC Desire, og er rigtig glad for den 🙂

 73. Skriv noget... Jesper 3. okt 2011 18:58

  Michael
  Den er også købt nu, og ja det er en god tlf, det kan jeg også skrive under på 😉 Er også glad for min 😀

 74. Skriv noget... Karin 28. nov 2011 18:39

  Jeg har haft min desire i over 1 år – men lige pludselig kan jeg ikke slå bluetooth til – er der nogen, der ved, hvad det kan skyldes… Alle knapper bliver lys grå, når jeg prøver at tænde den 🙁

 75. Skriv noget... Finn Folke 1. dec 2011 19:37

  Hejsa

  vil høre om der nogen der kan hjælpe mig???
  Jeg har fådet stjålet min HTC desire, i Thailand, de vil ikke spærre for dem med min IMEI nr, men er der noget jeg selv kan gørre for at spærre den eller sporre den??

  info om min mobil

  IMEI: 357841034075735

  jeg har S/N P/N nr hvis i skal bruge det

  Finn

 76. Skriv noget... Finn Folke 1. dec 2011 19:42

  Og er der nogen anbefalinger på hvilken mobil jeg nu skal købe?? evt iphone4 eller en HTC igen??

 77. Skriv noget... John Lundgreen 21. dec 2011 16:20

  Jeg undrer mig da egentlig lidt over hvorfor folk med mobiltelefon spørgsmål ikke søger ind på fora som beskæftiger sig med lige netop det.
  Dette her er jo alstå een persons private blog, hvor et indlæg om mobiltelefon er eskaleret til at folk stiller tekniske spørgsmål, omkring bortkomne telefoner osv.

  Alt andet lige er chancen for at min finde sine svar, altså en hel del større, hvis man går på et mobiltelefon forum !

  P.S.: Hvilken olie skal jeg købe til min græsslåmaskine ?
  Og er en Stabyhoun en god familiehund ?

 78. Skriv noget... Anders 6. maj 2012 19:33

  Jeg kan se at det er en lidt gammel artikel, og jeg har egentlig ikke det store kendskab til HTC. Jeg synes at have hørt, at der er mange reparationer på dem, men det har du ikke haft problemer med eller?

 79. Skriv noget... Jan 6. maj 2012 20:24

  Jeg har ikke på noget tidspunkt haft problemer med hverken min HTC Desire eller min Desire HD.

  Overvejer kraftigt om ikke jeg skulle have den nye One X 😀

 80. Skriv noget... Michael Kjeldsen 7. maj 2012 7:45

  @Anders,

  jeg har haft både HTC Desire og HTC Desire S gennem de seneste 2 år, og jeg har endnu ikke haft brug for service på dem. som jeg oplever dem, er det sgu meget godt kram, der også sagtens kan tåle en tur på gulvet.

 81. Skriv noget... John Lundgreen 7. maj 2012 10:41

  Jeg er også igang med min anden HTC (først en Wildfire, så en Wildfire S), og min kone kører på hendes første (Wildfire S).
  Der har ALDRIG været problemer med dem !

  I øjeblikket overvejer jeg om jeg skal holde mig til Android … i så fald skifter jeg formentlig også til en HTC One X indenfor overskuelig fremtid … alle om jeg skal hoppe over på en Windows telefon.
  Desværre har min udbyder valgt IKKE at markedsføre HTC Titan, som jeg ellers får lidt bløde knæ over. Så i givet fald ville det så blive en HTC Radar som alternativ til en HTC One X …. og dér vinder One X sgu nok :o)

  Men ALDRIG nogen som helst problemer på de tre hidtidige telefoner.

 82. Skriv noget... Anders 24. maj 2012 20:18

  Ok, fint at vide..
  Synes også at den nye One x ser ret fornuftig ud.. 🙂

 83. Skriv noget... Michael Gundersen 2. okt 2012 18:08

  Jeg har selv en HTC Desire HD og den kan jeg ikke få klokken til at passe den gør altid 10 minutter for lidt ligemeget hvad jeg gør ved det?? Men els. Vil jeg mene at HTC er en af de allerede bedste telefoner på markedet. Jeg har også en LG optimus x2 og en iphone 4s og de lever sgu heller ikke til at det de lover. Et godt sted at se tester af telefoner er so ein ding på Dr2 🙂
  Det er ligeså godt som da Jakob Stegelmann kørt sit program Troldspejlet på Dr1 og anmeldt spil 😉
  Så en lille ting kan Dr stadig foruden at tag alle vores penge til den ny Dr-by Ha ha
  Men alt i alt der er mange gode telefoner, det er bare smag og behag i den sidste ende 🙂

Leave a Reply