HTC Touch Diamond 5

Der må en ny mobiltelefon til. Og hvorfor så det? Fordi at én mobil ikke er nok 😉

Mest fordi at det er lidt irriterende, at min eneste mobil er min arbejdsmobil. Det betyder at jeg enten aldrig har fri eller også er jeg ude af kontakt med resten af verden. Det scenarie er jeg lidt træt af.

Men også fordi at jeg i mit nye job som jeg påbegynder d. 1. 10. ikke lige kunne få den mobil jeg gerne ville have. Men sådan er det jo, når et firma har en mobilpolitik, så kan man ikke altid bare få lige præcis det man har set sig varm på.

Men så kan jeg da bare selv købe én… for en HTC Touch Diamond vil jeg bare have 😀

Det er en super nice mobil med Windows 6.1 som styresystem. 3G telefon, MP3 afspiller, 3.2M pixel kamera, GPS… you name it. Jeg har slet ikke haft tid til at lege med den endnu. Men lur mig om ikke der kommer til at gå noget tid i aften med det 😉

5 thoughts on “HTC Touch Diamond

 1. Skriv noget... Din "Svigermor" 2. sep 2008 16:11

  Uha den er flot 😉

 2. Skriv noget... John 2. sep 2008 21:31

  Den er rigtig fed 🙂

  Jeg er bare ikke så vild med at kameralinsen ikke er dækket.

 3. Skriv noget... Jan 2. sep 2008 21:37

  Den er simpelthen så totalt super nice at det fatter man næsten ikke :mrgreen:

  Meget af det er naturligvis gejl og lir… men det holder hele vejen. Nu skal jeg lige have den til at snakke sammen med exchange serveren… så spiller det max 😀

 4. Skriv noget... Mohn 5. sep 2008 8:05

  Jeg har fanget mig en iPhone – det er altså også lækkert legetøj… Men det er vist også dét de nye telefoner er 😉

 5. Skriv noget... Jan 8. sep 2008 1:07

  iPhone?

  Arh men er det ikke noget hippie pjat med open source software og alt muligt? 😉

Leave a Reply