Hyklere 2

Hvad er det med det nye Socialdemokrati? Har de pludselig fundet ud af, at der er stor folkelig opbakning til den politik Venstre har ført siden de kom til magten? Tror de så, at de ved at følge trop og spille med på melodien kan score billige points?

Ja det tror de vel!

Og det værste er næsten at de rent faktisk kan det. For det er jo velkendt, at den gennemsnitlige vælger ikke har verdens bedste langtidshukommelse. Jeg synes bare man skal holde sig for øje, at det var Social”kammeraterne” der har kørt landet på randen af afgrunden med deres uansvarlige politik op gennem 90’erne.

Der var social”kammeraterne” der udråbte den borgerlige fløj som den onde onde skurk, da de kom til magten og med rette strammede op på stort set alting. Det var nemlig nødvendigt. Og det kan jo tydeligt ses den dag i dag. Det går jeg ret godt for lille Danevang.

Så når Social-bolsjvikkerne (som jeg ynder at kalde Socialdemokraterne) nu pludselig vil til at lave brede forlig med regeringen, så stinker det langt væk af hykleri. Har de måske set lyset? Er det måske dybest blevet enige med regeringen? Ah mon dog!
Skulle det ulykkelige ske, at de kom til magten igen, så er jeg ikke ét sekund i tvivl om, at landet igen er på vej ud over afgrunden. Heldigvis sker det så ikke lige med det første 🙂

Leave a Reply