Intentioner for 2008

Her på tærsklen til det nye år må et kig fremad være på sin plads. Men først skal der et ultrakort resume af året der gik på banen:

2007 gik godt!
Ok – det var måske lige kort nok. Men i 2007 fandt jeg ud af, at jeg skulle giftes med kvinden i mit liv. Jeg fik set et hjørne af USA i stor detalje incl. NFL live. Der kom en ny bil i indkørslen og mit arbejde har udviklet sig i lige præcis den retning jeg gerne ville have det. Alt i alt er der vist ikke så meget grund til at klage.

I 2008 vil jeg bruge ligeså meget tid på arbejde som hidtil. Det er op til 50 timer om ugen. Der bliver jo nok ikke mindre at lave. Det er fint nok med mig så længe opgaverne er spændende og udviklende. Men jeg vil også bestræbe mig på, at arbejdet ikke går ud over de andre ting der betyder noget.
Meget kan vige for arbejdet… men ikke de ting der betyder noget.

En af det ting bliver træningen i 2008. Både karate og den generelle fitness træning. Jeg har været alt for dårlig til at holde det ved lige selvom jeg ved hvor positiv en effekt det har. Og her taler jeg ikke bare om det rent kropslige men lige så meget om den mentalt opladende effekt. Det skal der gøres noget ved i det nye år.
Da der samtidig er kommet rigtig gode nyheder fra karatens verden vil jeg helt definitivt også til at gøre noget ud af det igen.

En anden ting er musikken. Spaden står måske ikke ligefrem og samler støv, men den bliver heller ikke brugt nok. Der skal “wailes” noget mere… rykkes i æggedeleren… spilles noget tråd.
Derudover har vi booket billetter til nogle ret fede koncerter i 2008.
Den fede lyd skal dyrkes… højt. Sjovt nok har det også en mentalt opladende effekt. I hvert fald på mig.

“Jamen, vil du så skrive mindre på din blog?”
Nej sgu da! Og det bliver heller ikke mere nuanceret, balanceret eller velformuleret end det er nu. Havde du forventet andet? Ellers var bloggen jo ikke skarp 😀
Jeg kan forsikre at bloggen er her for at blive. Og hvis du læser dette så ved du jo også godt, at du slet ikke kan undvære den.

Til slut er der vel blot at sige godt nytår til alle trofaste læsere. Vi “ses” næste år!

Leave a Reply