Intet VM til Danmark… YES!

Fat det så! Vi er pisse ringe til fodbold!!!
Vi forstår hverken at fostre de rette talenter eller den rette vindermentalitet – derfor vinder vi ikke vores kampe… og derfor skal vi ikke med til VM. Vi er bare ikke gode nok til at være med på det niveau som Jan Mølby ville have sagt. Og det kan jo ikke siges mere præcist 😀

Måske nogle af alle fodbold tosserne nu kan fatte det. Nå nej… 😆

Problemet er, at nogle sportsinteresserede ikke kigger på sporten med bare en lille smule realisme. De tror, at bare fordi vi engang har vundet et EM (som vi jo egentlig ikke var gode nok til at kvalificere os til) – at så er vi stadig “verdens bedste” fodboldhold.

Javist har vi deltaget i alle slutrunderne af både EM og VM siden 1992 – men hver eneste gang er det på den yderste krilli-milli-meter og med hjælp fra andre hold, at vi har kvalificeret os. Og hver gang er vi blevet tævet ret grundigt. Se nu for f*#¤#% lidt objektivt på det… vi er bare ikke bedre.

Er her er forklaringen: Vi er mentalt svage og taktisk dumme!

Hvor tit har man ikke hørt en spiller eller en træner udtale:

1: “Vi skal være tilfredse med uafgjort.”
Nej gu fanden skal vi ej. Vi skal vinde… HVER gang! 10-0! HVER GANG!

2: “Vi skal ind og spille defensivt og kontrollere midtbanen.”
Nej – Målet står for fanden ikke på midtbanen. Det står nede i enden. Og det gælder om at score mål. MANGE mål. Hvad med om vi gik ind og spillede offensivt og kontrollerede modstanderens målfelt??

3: “Vi har Dennis Rommeldahl… han er hurtig.”
Fuck hurtigt… det gælder ikke om at løbe 100m på 10 sekunder… det gælder om at score! Det kan godt være Rommedahl kan løbe fra modstanderen… men han er jo pisseringe med en bold. Så hvad hjælper det?

Talentmassen er for lille i Danmark. Derfor er der ikke nok kvalificerede nye spillere der kan true de gamle på holdet. Og når man er sikret en plads på holdet… så er der jo ingen grund til at yde maksimalt… man bliver jo alligevel ikke sat af holdet. Svagpissere!

DERFOR ser jeg amerikansk fodbold. De spiller nemlig for at vinde HVER gang. 😀

Leave a Reply