Jønke løsladt 3

Godt nok har Jønke ikke jordens bedste track record på dydens smalle sti. Det er vist ingen hemmelighed. Men han har omvendt også betalt prisen.

Jeg har lige fra starten syntes at det virkede underligt søgt af politiet, når de sådan forsøgte at få ham anbragt på ubestemt tid, fordi han da “må være psykopat”, når han sådan forsvarer sig mod en overfaldsmand. Endda en overfaldsmand med en kniv.

Men det var han altså ikke. Psykopat. Han er ganske normal. Dog med mandsmod nok til at slå igen – hårdt – når nogen træder ham over tæerne. Og det har jeg egentlig ganske stor respekt for. Det burde flere mennesker gøre noget oftere. Så ville det nemlig blive meget sværere at være overfaldsmand.

Ofte virker det som om at politiet og “etablissementet” syntes, at man hellere burde være det gode offer, og bare ligge sig ned og tage imod. Du skal jo huske på, at det i virkeligheden er overfaldsmanden der er ofret, og du der bliver stukket med en kniv, skudt, tævet eller voldtaget, jo bare er en skide forkælet egoist, der var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Du kunne jo bare være blevet hjemme.

Men DET strider altså mod alt hvad jeg personligt tror på. Og jeg fryder mig hver gang et potentielt offer deler bøllebank ud til overfaldsmanden. Så kan HAN (det er oftest en han) nemlig lære det. At man så med stor sandsynlighed skal kæmpe mod politiet bagefter, fordi de vil komme efter dig for at modsætte dig overfald… det er en anden sag.

Den gik bare ikke med Jønke. Heldigvis…

3 thoughts on “Jønke løsladt

 1. Skriv noget... mor 15. okt 2008 23:08

  Det kan du jo vælge at tro – at Jønke er et uskyldigt offer, men så er du nu lidt naiv.
  Jeg vil ihvertfald aldrig tro på at han er uskyldig i noget som helst. Det kan da godt være han ikke er psykopat, men uskyldig – nej…..

 2. Skriv noget... Jan 15. okt 2008 23:25

  Der er vist overvældende beviser i lige netop denne sag til, at der kan konkluderes, at det er Jønke der blev umotiveret overfaldet.

  At han i andre sammenhænge måske ikke er Guds bedste barn er vel sagen irrelevant.

 3. Skriv noget... Tenna 17. okt 2008 12:00

  Her vil jeg bare lige indskyde at jeg i tidernes morgen ekspedierede ham i Østengård Døgnkiosk. 😆

  Da han er blevet frikendt for “fusk” i denne nyeste sag, gør at jeg tror at han var uskyldig. Sådan må det vel være?!
  Jeg er til gengæld sikker på, at de andre ting han har lavet og endt i fængsel for, som f.eks. mordet på Markrellen, er han skyldig i og derfor er det også fint at han kom i fængsel de gange.

  Jeg mener, at man i Danmark stadigvæk er uskyldig indtil andet er bevist også selvom man hedder Jønke…

Leave a Reply