Kællingekontrakten

Så blev kontrakten med Don Ø også uddelt. Og det var da lidt af et antiklimaks.

Først var der den famøse semifinale mellem Chris og Nikolai. Specielt undrer jeg mig en del over, at ingen af dem tilsyneladende gennemskuede tricket mht. at de skulle forestå en fyring. Jeg ville have lugtet luntet. Det giver for mig ingen mening, at de som udenforstående skulle komme ind fra højre og fyre en medarbejder. Det er i sig selv et lidet menneskeligt træk – og i højeste grad ukarakteristisk for Don Ø og PS&E. Hvorfor var der ikke nogle advarselsklokker der ringede hos deltagerne? Noget burde have sagt dem, at det var en fup-opgave… Fup ment på den måde, at det er en kunstig skapt situation med folk der er instrueret til, at reagere på en bestemt måde. Personligt er jeg meget imod den slags opgaver, da jeg ikke mener de repræsenterer den virkelige verden.
Men ok… Nikolai klarede godt nok den opgave på en utrolig klodset facon. Så konklusionen på den opgave var klar nok.

Men hvorfor i alverden blev det Tina der blev den endelige vinder? Det fatter jeg stadig ikke en brik af. Lars var i hvert fald min klare favorit. Jeg synes Lars ramte sømmen lige på hovedet da han beskrev Tina som: “En kælling på både godt og ondt…”. Ja! Lige præcis! Men keywordet her er “kælling”. Og det er bare ikke foreneligt med en chef i min verden.

Leave a Reply