London, NFL og ingen IPA

Bedre sent end aldrig. Et lille update fra hjertet af det hedengange engelske imperium.

Det helt primære formål med at tage til London har været at se NFL. Amerikanerne har vist indset, at de ikke kan få flere fans i USA, og at football er tilsvarende mere og mere populært i Europa, så hvert år flytter de en kamp til Wembley i London, for at tilgodese deres europæiske fans.

Før kampen var der arrangeret Tailgate party. I USA betyder det, at fans tropper op på parkeringspladsen foran stadion i deres store pickup trucks med grill, mad, øl og masser af højt humør. Den slags var der naturligvis ikke noget af her, men der var et stort fest område med live musik, boder og informationer om alle NFL holdene. Så det var alt i alt meget godt.

Seahawks er holdet!

Selve kampen stod mellem New England Patriots og Tampa Bay Buccaneers. Patriots vandt 35-7 uden at spille specielt godt… men Tampa Bay er også elendige i år. Men sammen med 84.000 andre NFL fans fik vi en super nice oplevelse og masser af stemning på Wembley.

Ud over det har vi været omkring i London og har set en del. Det eneste jeg har hæftet mig ved er, at udvalget af øl på pubberne er meget lille. Det undrer mig en del. Typisk har de måske de samme 3-4 forskellige mainstream engelske øl på hanernen. Hvad er den af… er englænderne ikke helt fremme i skoen hvad angår ølbrygning? Det er for eksempel ikke lykkedes mig at opstøve en india pale ale nogen steder. Det kan da snart ikke passe?

Anyways – onsdag er sidste dag. I aften flyver vi hjemover. Men London kan sagtens anbefales. Det er en nice by og jeg er sikker på at vi kommer tilbage på et tidspunkt. Der er stadig en masse ting at se.

Leave a Reply