Mænd mere tolerante… 1

… overfor amning på caféer m.m.

“overraskende…” siger mandeforsker.
For mig at se, må der i så fald være tale om verdens dårligste mandeforsker. Det er da overhovedet ikke overraskende. Og senere skal jeg forklare i simple vendinger hvorfor.

Følgende har jeg klippet fra dagens BT Online:

Langt de fleste danskere synes, at det er helt i orden at amme babyer offentligt.

Og det er især mændene, der ser positivt på, at mødre løfter op i blusen og giver den lille mad i det offentlige rum.

77 procent siger i en meningsmåling, som analyseinstituttet Cantinét har lavet for Ritzau, at den omdiskuterede offentlige amning er helt okay. For mændene er tallet lidt over 80 procent og for kvinderne 74 procent.

Mandeforsker Kenneth Reinicke, lektor på institut for samfund og globalisering ved Roskilde Universitetscenter, mener, at kønsfordelingen kan hænge sammen med, at vi generelt har set et skift i manderollen.

Mænd i dag er mere ansvarsfulde og har efterhånden fået stor forståelse for og indsigt i, hvad det vil sige at have børn, siger han.

Nej! pseudo-mande-forsker Kenneth Reinicke – vi er mere tolerante overfor det, fordi vi på den måde kan glo på bare bryster mens vi er på café!
Punktum!
Slut!

One comment on “Mænd mere tolerante…

  1. Skriv noget... Mor 7. apr 2007 13:37

    Lige nøjagtig, hvad jeg tænkte da jeg læste det; altså at det fordi I så “gratis” kan glo øjnene ud af hovedet. I er jo lidt perverse…. 😆

Leave a Reply