Navneforbud? 8

Anonym unavngiven kvinde...

Hvis alle ved, at du er blevet anholdt med 140g kokain på dig, så er “ånden” ligesom kommet ud af flasken. Hvad er så ideen i, at domstolene nedlægger navneforbud? Tror de man kan putte ånden tilbage i flasken eller hvad?

Når nu dit ansigt og navn HAR været på forsiden af alle de store online aviser og TV2 News, så er anonymitetsløbet vist kørt. Den slags faktuelle finurligheder bekymrer åbenbart ikke en dommer. Og her troede jeg, at det krævede en hjernekapacitet over gennemsnittet for at læse jura. Det gør det åbenbart ikke.

Personligt er jeg ligeglad med om kvinden er skyldig eller ej. Jeg har dog ikke så meget fantasi til at forestille mig nogen god (lovlig) forklaring på, hvorfor man er i besiddelse af 140g kokain. Men det er også lige meget.

Det der undrer mig er, at hvis man hører til i jetsettet og er kendt erhvervskvinde (eller mand for den sags skyld), så burde man være bevist omkring personlig branding og den slags. Og en anholdelse for besiddelse af narko er vel næppe lige den slags branding, der gør underværker på de bonede gulve? Eller måske jeg også har misforstået noget her?

Derfor vil jeg kraftigt anbefale kvinden at læse lidt op på emnet “personligt branding”. Hun kan starte med at se denne glimrende video på business.dk 😀

8 thoughts on “Navneforbud?

 1. Skriv noget... John Lundgreen 3. aug 2009 8:32

  Er det ikke tidligere set at de kendte i stor stil omgås personer som er dømt for bedrageri, insiderhandel, og andre forseelser ?
  Min fornemmelse er at de sgu alle har gang i lyssky forretninger, i større eller mindre omfang. Så når een af dem bliver knaldet, ændrer det ikke det helt vilde. Han/hun var så bare uheldig.

 2. Skriv noget... Jan 3. aug 2009 9:43

  Hehehe… ah, jeg ved nu ikke om de ligefrem alle sammen har gang i noget. Du får det jo til at lyde som om, at alle folk der har succes er forbrydere.

  Det håber jeg da i hvert fald ikke er nødvendigt 🙂

 3. Skriv noget... John Lundgreen 3. aug 2009 12:09

  Jo jo …. sådan er det 🙂

 4. Skriv noget... Tenna 5. aug 2009 19:05

  Hmm, the link appears to be broken, får jeg at vide…

 5. Skriv noget... Jan 5. aug 2009 20:50

  Det er sikkert fordi du, ligesom jeg, ikke kan komme ind på business.dk sådan ca. hver anden dag.

 6. Skriv noget... Jan 5. aug 2009 21:07

  Sådan… nu blev jeg træt at Telenors DNS failures… har omkonfigureret serveren til OpenDNS – så kan de lære det… 😀

 7. Skriv noget... Jan 13. aug 2009 0:00

  Nu har vi så en golfspiller som er anklaget for noget skattesnyd. Nu prøver han vist også at få nedlagt navneforbud selvom hans navn også har været oppe alle steder.

  Det antager jo groteske dimensioner snart 😀

  Jeg vil også have navneforbud. Det ender jo med at det bliver en trend. Måske http://www.du-kender-ikke-mit-navn.dk er ledigt?

 8. Pingback: Velkommen til Skarpe...

Leave a Reply