NFL skuffelse… 10

Nu har jeg endelig fået leveret TDC Home Trio for at få adgang til HD kanalerne. Og det har jeg fået. Så langt… så godt. Der er da heller ingen tvivl om at når der på HD kanalerne sendes en udsendelse i HD, så er kvaliteten bare meget bedre end med normalt TV.

Men nu havde jeg specifikt glædet mig til at se NFL i HD… både på TV2 Sport HD, og på 3+ HD. Så skuffelsen er temmelig stor nu hvor jeg har set hvordan det ikke er muligt. Det er ualmindelig #FAIL fra begge kanaler på hver deres måde.

TV2 Sport sender naturligvis NFL som de altid har gjort. I studiet har vi Falkeøje og NFLming i vanlig stil. Det er som altid fantastisk. Men på TV2 Sport HD sender de ikke NFL studiet med Falkeøje og Elming. Der sendes “blot” det rå feed fra den amerikanske kanal. Godt nok i HD… men altså ikke med det, der udgør en stor del af oplevelsen. Det er fandme bare ikke godt nok TV2 Sport. Hvor svært kan det være at lave HD studie og sende det samme signal ud på HD kanalen?

3+ HD derimod, DE har studie med de danske værter i HD. Så langt så godt.
Til gengæld, så er det signal de får fra USA helt tydeligt ikke i HD. Hvad fanden hjælper det så?

Alt i alt, så er det ganske enkelt bare IKKE godt nok. Fuck jer TV2 Sport og Viasat! Det er sgu da ikke derfor jeg har valgt pakken med HD kanaler i mit Home Trio.

10 thoughts on “NFL skuffelse…

 1. Skriv noget... Dennis 13. sep 2010 0:28

  Helt enig. Har præcis den samme skuffelse i kroppen…

 2. Skriv noget... Jesper 13. sep 2010 10:57

  Syntes faktisk TV2sport HD var okay. Selvfølgelig lidt nederen at skulle zappe, men mon ikke det kommer.

 3. Skriv noget... magento webshop 16. sep 2010 14:31

  Dansk TV er altid noget crap, vi betaler så mange penge for det men får nada tilbage. Jeg er en dedikeret NFL fan med et stort fladskærms tv, og der er intet bedre end at se NFL i HD. Men kan de dog for sata* ikke tage sig sammen og få sendt de gode i HD istedet for det pjank..

 4. Skriv noget... Jan 19. sep 2010 19:30

  He-heey… så er der sgu da NFL i HD på TV2 Sport HD… MED NFLming og Falkeøje i studiet. Kom sæsonstarten bag på dem? Nåede de bare ikke lige at blive klar til første spille uge?

  Nå – who cares now. Nu er der NFL i HD 😀

 5. Skriv noget... Tom Ford 20. sep 2010 1:33

  Bare fedt at sæsonen er igang, så skide være med at kvaliteten haltede lidt i første runde. Go Steelers!

 6. Skriv noget... Claus Jørgensen 20. sep 2010 10:24

  @ Tom

  HD skal bare spille – der er ingen undskyldninger her. Kvaliteten skal bare være i top og bitraten skal være høj, eller er det jo lige bare et ligegyldig prædikat at kunne kalde udsendelsen for HD.

  Ser frem til næste runde, hvor jeg skal til sverige hos nogle venner og se kampen. Kvaliteten skulle være ret god ;-).

  Vh Claus

 7. Skriv noget... Daniel Pedersen 22. sep 2010 22:24

  Er godt nok også skuffet over tv2, så mange ressourcer kan det sku ikke kræve at sende det i HD, altså det ville da give dem så meget bedre omtale generelt, så på længere sigt ville det være en fordel.

 8. Skriv noget... Micky Weis 26. sep 2010 22:33

  Det er så langt ude at det ikke er samme udsendelse der bliver sendt. egentlig synes jeg det burde gennemgåes, fordi hvis man ikke ved det selv, køber man jo noget helt andet end man tror. Og det er der garanteret mange forbrugere der har været ude for.

  Omtalen, samt det øgede fokus ville med garanti kunne betale sig på alle fronter for tv2, men jeg tror ærligt at de ikke har troet nok på at HDkanalerne skulle blive en succes, så derfor har man ikke turde at “gå all the way”

 9. Skriv noget... Jan 26. sep 2010 23:10

  I aften er det godt… begge kampe i HD… både på TV2 Sport HD og 3+ HD 😀

Leave a Reply