Nyt fra Metallica 4

Lars Ulrich og Metallica går i studiet til januar for at indspille endnu et studiealbum. Ifølge Lars bliver det i stil med Master of Puppets fra 1986. Ja ja… lad os nu høre hvor meget det bliver i den stil 😀

Deres sidste album – St. Anger – husker jeg også som hyped og udskreget som både den ene og den anden stil. Da jeg så hørte albummet var det ikke i stil med noget som helst jeg havde hørt før. Og DET var ikke en positiv anmeldelse :mrgreen:
Så jeg håber bare, at det nye album ikke er i samme stil som St. Anger.
Please please please…

4 thoughts on “Nyt fra Metallica

 1. Skriv noget... Mohn 11. dec 2006 21:24

  Det lyder sgu spændende! Hvor har du det fra? Jeg syens ikke lige jeg kan finde noget på deres site… Men det kan jo være det med skoven og de bare tæer…

 2. Skriv noget... Jan 11. dec 2006 21:32

  Jeg ringede til Lars Ulrich og sagde: “Smut i studiet til januar. Lav noget bedre end sidst! Capiiiiiish!!” :mrgreen:

  Jeg kan ikke huske om det var på BT eller hvor det var. Men det var på en af de store avisers website jeg læste det.

 3. Skriv noget... Mohn 11. dec 2006 21:46

  Nå, men så er det jo bare om at vente… Det kan være det bliver endnu en Roskilde optræden, eller måske en smut mere i Parken… Du så dem sidst, ikke?

 4. Skriv noget... Jan 11. dec 2006 21:53

  Yup… Dennis og jeg så dem i Parken. Elendig akustik… men fed koncert 😀

Leave a Reply