Nyt job…

Ikke at jeg har fået et, men jeg er på udkig efter et.

Jamen har du ikke næsten lige fået dit nuværende job spørger den opmærksomme læser nok.
Jo – men krisen har også ramt konsulentbranchen. Så det er slut med det.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. De seneste måneder har jeg i hvert fald fundet ud af, hvad jeg skal være ekstra opmærksom på fremover. Og jeg har lært, at græsset overhovedet ikke nødvendigvis er grønnere på anden side af hegnet. Der er jo som regel lærdom i det meste og således også her.

Men den nuværende udfordring består således i at finde et nyt job i spændingsfeltet mellem IT og forretningen. Det er lidt løst formuleret med vilje, da jeg ikke vil ligge mig 100% fast på noget specifikt. Dog kunne titler som IT-Manager eller IT-projektleder være meget dækkende over hvad jeg nogenlunde sigter efter.

Kender du nogen eller noget hører jeg naturligvis gerne fra dig. Min LinkedIn profil kan ses her:
http://www.linkedin.com/in/janskinnerup

Leave a Reply