Oh when the Saints… 9

… go marching in! 🙂

Super Bowl er overstået – med New Orleans Saints som vindere. Kanon kamp! Med det “rigtige” hold som vinder. Eller… det burde naturligvis have været Seattle Seahawks der vandt… eller New York Jets, for dem holder jeg med. Men når det nu ikke kunne blive nogen af dem, så var det godt at Saints vandt.

Ikke fordi jeg som sådan har noget imod Colts. De er bare for maskinelle og uden passion. Og det gider jeg ikke se på. At det så samtidig er godt for byen, og ikke mindst den hårdt prøvede befolkning i New Orleans gør kun historien bedre.

Så tillykke med sejren Saints.

Men nu til malurt i bægeret.
NFLs bagmænd er gamle åndsforstokkede røvhuller. Lige siden Janet Jackson “kom til” at vise et bryst for nogle år siden, er underholdningen i half time showet kun blevet dårligere og dårligere.

Man skal jo for fanden være mindst 100 år gammel før man aner hvem “The Who” er. 
Sidste år var det Bruce Springsteen… og før det Tom Petty. Hold nu kæft. Ingen af dem har lavet musik siden hvad…? 1940’erne?

Kom nu med noget mere tidssvarende underholdning – eller afskaf showet. Enten – eller! Jeg gider ikke se mere pensionist rock. Vi vil have moderne musik, yngre modeller, mere kant, mere “in your face”… og flere patter! Sådan. Så er det sagt.

Men tillykke til Saints alligevel 😀

PS. Oh my god… hvad skal jeg nu lave søndag aften helt indtil september?

9 thoughts on “Oh when the Saints…

 1. Skriv noget... Kim Andersen 8. feb 2010 15:15

  Helt enig mht. half-time showet. Det er virkelig gået ned af bakken de seneste år. Vildt lysshow i går, det skal de dog have. Men det vejer overhovedet ikke op for det skuffende show. Og når så lyden og billedet på ingen måde var i sync, hjalp det heller ikke just.

  Men selve kampen var sku meget fed. Nu er jeg hverken Colts eller Saint-fan, så det var bare fedt at se en god omgang NFL uden at man for alvor tog parti.

 2. Skriv noget... Jan 8. feb 2010 16:57

  Jeg er helt enig Kim. Især at lyden og billede var ude af sync var helt skidt. Men det kan vi nu nok ikke klantre NFL for 😉

 3. Skriv noget... John Lundgreen 9. feb 2010 11:29

  At man er totalt uvidende indenfor old school rock, er jo ikke ensbetydende med at alle er det 😉

  The Who har faktisk lavet musik som er nyere end 1940.
  F.eks. gav de 32 live koncerter på deres tour i 2009.

  Jeg er helt enig i at den med at sync’en var møgdårlig, lagde lidt en dæmper på det hele.
  Men The Who leverede faktisk en rimelig habil underholdning i pausen.

  Jeg er så også enig i at siden Janet’s boob har underholdningen været tammere end den tidligere var. Jeg savner f.eks. den kombination af nyt/gammelt, man ellers brugte ….. og som Janet Jackson sammen med Justin Timberlake også var et eksempel på. Og som Aerosmith og Britney Spears var det før dem.

  Men at Springsteen og The Who er ringe ….. nej.
  Man kan sige at man ikke kan lide det, de laver. Men man kan ikke sige at de er ringe.

 4. Skriv noget... Jan 9. feb 2010 11:38

  Der er da ikke nogen der har sagt, at de nævnte rock-mumier er ringe… bare tamme og kedelige (og halvdøde) 🙂

 5. Skriv noget... John Lundgreen 9. feb 2010 12:19

  Jamen det siger du jo om alle, som ikke har patter 🙂

 6. Skriv noget... Jan 9. feb 2010 13:36

  Hahaha… mjah, og? 😉

 7. Skriv noget... Kim Andersen 9. feb 2010 19:49

  @John
  Du kan have ret i at de forskellige bands som har spillet de seneste år, ikke er dårlige. det vil jeg ikke blande mig i 🙂
  Men jeg er egentlig heller ikke “sur” på hverken The Who eller Bruce Springsteen. Jeg er sur på NFL. For det er jo dem som udvælger de forskellige bands, og der kunne jeg godt tænke mig noget andet. Men hver sin smag selvfølgelig 🙂

 8. Skriv noget... Jan 10. feb 2010 15:31

  Har lige læst noget sjovt på business.dk.

  Super Bowl mellem Saints og Colts blev den mest sete tv program i USAs historie med 106,5 millioner seere. Dermed slog de en 27 år gammel rekord som var… hold nu fast:

  Sidste afsnit af tv serien M*A*S*H, som blev vist i 1983 og havde 105,97 millioner seere. Det synes jeg alligevel er lidt vildt.

  Faktisk synes jeg at M*A*S*H rekorden stadig er lidt vildere, for i 1983 var der færre amerikanere end i dag, og der var helt sikkert færre der havde et tv end i dag.

 9. Skriv noget... Kim Andersen 10. feb 2010 17:03

  Det er faktisk ret vildt. Både mht. rekorden, men også at M*A*S*H lå nummer et i så lang tid. Det er jo sindsygt mange mennesker.

Leave a Reply