Røde Stjerne Linux OS 2

Microsoft er onde. Amerikanerne er endnu mere onde. Kapitalisme er det allerværste!
Derfor er Windows fra Microsoft jo ondskaben selv forklædt i bits og bytes.

Men fortvivl ikke, Nord Korea og Kim Jung-Il har svaret. Røde Stjerne OS, som i virkeligheden vist bare er en Linux distribution. Dog komplet med koreansk folkesang som opstartsmelodi, og en tidsregning, der starter med Kim Il-Sungs fødselsdag – hvorfor vi netop nu er i det herrens år 99.

Det er nok alligevel så-som-så med udbredelsen af styresystemet, for det er vel kun er en 30-40 mennesker i nord Korea, der overhovedet har en computer. Til gengæld er jeg helt sikker på, at systemet kommer komplet med censur og benhård logning af alt.

Hva’ så Villy Søvndal. Var det ikke noget at få indført i statens IT og i folkeskolerne? Tænk engang at kunne overvåge befolkningen og sende det hele til den guddommenlige leder Kim ovre i paradiset nord Korea?

Jeg tror bare jeg snart vil få installeret Windows 7. 😀

Jeg har “lånt” screenshot’et herovre, så surf forbi og se flere screendumps fra Røde Stjerne OS.

2 thoughts on “Røde Stjerne Linux OS

  1. Skriv noget... Rosenstand 16. apr 2010 16:06

    Hej Jan

    Du kan overveje en Mac. Efter mange års hård modstand bukkede jeg under, og det er det smarteste computertræk, jeg nogensinde har gjort!

  2. Skriv noget... Jan 16. apr 2010 19:49

    Ja, Thomas, jeg har godt bemærket, at du er skiftet over til “fjenden”. Meeen, vi er jo nogen der er standhaftige 😀

    Især når jeg nu arbejder som systemkonsulent udelukkende med Microsofts produkter, så kan jeg jo ikke have en Mac. Det ville jo være ligesom en mekaniker, der kører med offentlig transport 🙂

Leave a Reply