Reklamer der driver mig til vanvid 3

Jeg har overvejet om ikke jeg skulle lave mig en hel kategori til dette. Altså til reklamer, der bare ikke er til at holde ud.

Mange reklamer er bare sådan middelmådige. Placeret i det brede midterfelt hvor de hverken er specielt gode eller specielt dårlige. De er der bare.

Så er der dem, der er sjove eller hvor der sker et tvist, så de bliver overraskende. Det er ok.

Og så er der… 👿 … dem hvor nogen har fundet på, at der skal være noget klaver-stemnings-underlægningsmusik.
For eksempel Trygs reklamer med den bekymrede mor, der venter på at datteren kommer hjem sent om natten.
Eller den hvor folk i London hænger deres biler op i balloner pga. en ny Ford model.

Jeg er snart så træt af de reklamer, at når jeg hører deres irriterende og ikke mindst deprimerende underlægningsmusik, så får jeg hverken lyst til at tegne forsikringer hos Tryg, eller købe en ny Ford.
NEJ!
Jeg for lyst til at slå nogen ihjel. Fare ud på gaden med et baseballbat, og tæve løs på den første og den bedste Ford jeg møder. OG ejeren. Det er nemlig hans skyld!

Og det er vel næppe det, der er meningen med reklamerne. :mrgreen:

3 thoughts on “Reklamer der driver mig til vanvid

 1. Skriv noget... Karsten 30. jun 2007 0:50

  Jeg giver dig helt ret – det er som om at middelmådighed er ambitionsniveauet – sjov tanke den med at reducere antallet af ford ejere 🙂

 2. Skriv noget... Rosenstand 3. jul 2007 20:35

  Lige nu elsker jeg at hade reklamerne fra Nescafé! Den dulle, der speaker den, taler så helt ubeskriveligt irriterende, at jeg får lyst til at gøre noget ved hende med et baseballbat – gæt selv, HVAD jeg vil gøre med det bat 😉

  Måske er det den samme gimpe, der speaker på reklamerne fra teleselskabet 3? Ikke om jeg fatter, hvordan bureauet har kunnet finde på at bruge sådan en speaker…

 3. Skriv noget... Jan 3. jul 2007 22:21

  Heh… det er sjovt. For lige præcis den der Nescafé har jeg godt lagt mærke til, men jeg har overhovedet ikke bidt mærke i speakeren.

  Sådan ser og hører vi jo nok alle noget forskelligt i reklamerne 🙂

Leave a Reply