Running Scared 3

En film om en blankpoleret afkortet revolver! 🙂

En lyssky transaktion med noget narko går galt og en hel masse folk bliver dræbt, inklusive nogle dirty cops. Joey skaffer våben af vejen. Joey er god til at skaffe våben af vejen, for han gemmer dem i sin egen kælder. Der er der jo ikke nogen, der kunne finde på at lede efter den. Men naboens søn “låner” revolveren og skyder sin voldelige russiske psykopat-far. Han dør ikke, og da de korrupte pansere finder ud af, at denne russer er blevet skudt med samme våben som nogle andre korrupte pansere tidligere samme dag… ja så er helvede løs.

Revolveren kommer vidt omkring i den evige vandren mellem diverse kriminelle folks hænder. Og det gør Joey og de andre der forsøger at få fat i den skide revolver også. Ganstere mod ganstere. Ganstere og alfonser. Ludere mod ganstere. Pædofile mod… en oprevet naiv mor… med en pistol! You name it! Mange bliver skudt og dræbt og filmen er ekstrem voldelig og blodig… på den gode måde. Men den er faktisk kanon god.

Rent film teknisk er den også kanon lavet med mange gode kameramoves og visuelle effekter. Rigtig godt fortalt filmisk. Jeg giver den 4 ud af 5 hårde smertefuld spark i bollerne. Se den! 😀

Leave a Reply