Søvndal går efter magten! 1

Ikke så snart har Marianne Jelved indset det tåbelige i hendes magtplaner, før en anden fra Bolshevik-fløjen får samme idé.

Det er jo ligesom hvis FC Skjoldhøgene gik efter Champions League pokalen i fodbold :mrgreen:

Det gik ikke for Jelved… den går heller ikke for dig Søvndal. Selv ikke med de nye valgplakater i bedste Mao stil portrætterende dig selv som en “ven af folket” sammen med børn, gamle og vindmøller.

Vi har nu i flere år haft historisk stor vækst og de fleste mennesker oplever en markant stigning i deres økonomiske vilkår. Salget af luksusprodukter går bedre end nogensinde før. Så skal man da være overordenlig idiot for at stemme på en mand, hvis erklærede mål er, at konfiskere det hele igen i statens navn.

Ja – det kan naturligvis undre de fleste, at når man lever i en såkaldt rigt samfund, at serviceniveauet i specielt det offentlige så er så umådelig ringe. Men løsningen på dårlige resultater og elendig service i det offentlige er ikke løst ved, at kaste flere stjålne penge efter dem. Penge man har erhvervet ved at stjæl… øh brandbeskatte os, der gør en forskel.

Det bliver løst ved at optimere og planlægge sig ud af det. Det er der masser af eksempler på. Men de resultater er der ikke noget sjovt ved at hæfte sig ved, eller forsøge at kopiere. Det er bedre, at lade misundelsen og Janteloven få frit løb, stjæle fra dem der kan og vil og bare ukritisk smide pengene ned i det utidssvarende og uduelige offentlige system, for dermed at mindske uligheden. Stjæl fra “de rige” og giv til “de fattige”, selvom der ikke findes hverken det ene eller det andet i dette land.

Jeg nærer den dybeste afsky for folk som dig Søvndal. Folk som bare ikke kan tåle, at vi er nogen, der ikke vil finansiere dit socialistiske utopia med 100% i skatteprocent og hellere vil bestemme selv, hvad vi nu ønsker at bruge vores likvide midler til.

Det vil i sandhed være en mørk dag i Danmarks historie, hvis du nogensinde får nogen reel magt.

One comment on “Søvndal går efter magten!

  1. Skriv noget... Rosenstand 30. maj 2007 23:34

    Til det indlæg er der blot ét at sige: HØRT!

Leave a Reply