Så er der dømt bas 1

Min 5-6 år gamle subwoofer stod af i den forgangne uge. Sådan noget lort. Nå – men da den godt kan tilskrives at have udtjent sin værnepligt, så kan jeg vel ikke klage. Den var rimelig billig da jeg købte den… så kan man jo ligesom ikke forvente sig så meget af den.

Til gengæld måtte jeg så til muldvarpen og investere i en ny. Og denne gang skulle det bare være kram. Efter lidt research på nettet måtte jeg ned i Hi-Fi klubben i Århus. Så i stedet for min gamle 8″ bas er der nu dømt 12″ Cerwin-Vega CLS-12SX. En ordenlig motherfucker af en subwoofer der næsten kan sparke vores marmorbord ud af stuen 😆

Cerwin-Vega CLS-12SX

Jeg skal liiiige love for, at der er kommet andre boller på lyd-suppen nu. Det er bare fedt når man kan høre, at der er kommet kram ind i stuen 😀

One comment on “Så er der dømt bas

  1. Pingback: Jans Weblog - Skarpe holdninger… - » Mere lyd…

Leave a Reply