SEO og mig på Google

Det har været en hektisk uge efter det nye design er gået Live! De fleste detaljer i designet og layoutet er på plads og integrationen med de sociale medier fungerer tilfredsstillende. Twitter har dog nogle databaseproblemer i disse dage, så det går ikke altid helt efter planen. Husk at følg mig på Twitter når du nu alligevel skal have oprettet dig derovre, for det ved vi jo, at du skal.

Næste skridt bliver søgemaskineoptimering – eller SEO. Området er ikke komplet fremmed for mig, men nu skal den følges helt til dørs. Jeg skal være sikker på at mit navn dukker op på Google når man søger på… well… mig. I den sammenhæng kunne det næppe være mere belejligt, at danmarks førende ekspert på området netop har udgivet en e-bog om emnet. Den har jeg naturligvis downloaded, og du kan gøre det samme på websitet seo-lex.dk. Jeg kan godt garantere at det vil være din tid værd at læse hvad Rosenstand har at sige om emnet.

Video og YouTube er næste projekt. Men du kommer til at vente lidt inden jeg smider video online. Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag. Jeg har en masse idéer i “pipelinen” men prioritering er også nødvendigt. Så video står lidt længere nede på listen.

Nok for nu! Der er en e-bog der skal læses, og ting der skal tweakes…

Leave a Reply