Sociale Netværk

Der er for mange af dem!

Personligt er jeg med i 2½. Facebook til det sjove. LinkedIn til det mere alvorlige karriererelaterede. Og så er der Plaxo som er en krydsning mellem de to. Jeg har registreret mig der, men jeg kommer med sikkerhed ikke til at bruge det.

Men derudover er der jo et hav af andre netværk. Jeg gider slet ikke liste dem. Jeg konstaterer bare, at der er alt for mange af dem. Og hvis man skulle være med på bare halvdelen, så er man jo nærmest nødt til at melde sig ud af den virkelige verden, sige sit job op og lade være med at sove. Bare for at følge tilnærmelsesvist med.

Hvis man holder Facebook ud i strakt arm og ignorerer det meste af alt det åndsvage gøgl der følger med, så fungerer det meget godt. Ud over de venner og bekendte jeg omgås mere eller mindre regelmæssigt, har jeg personligt fundet rigtig mange gamle venner og bekendte på Facebook. Og det er lidt sjovt at følge med i hvor de befinder sig i verden.

LinkedIn er guld værd i forbindelse med jobbet. Muligheden for at holde styr på alle de profesionnel kontakter og hvad de laver nu er uvurderligt.

Og så er jeg sådan set dækket meget godt ind. Jeg mener, hvilke typer af venner/bekendte er der tilbage, hvis det ikke er private og/eller profesionelle bekendtskaber? Og hvad skal jeg så med fem millioner andre netværk?

Leave a Reply