Stop mens legen er god Favre 3

Brett Favre

Nogle sportsstjerner har svært ved at se hvornår deres karriere egentlig er forbi. Det ender ofte i noget sørgeligt noget, hvor en ellers glorværdig karriere afsluttes med 3, 4 eller 5 års middelmådige fumlerier.

Er Brett Favre ikke ved at tage denne (de)route?

Har netop læst at gode gamle kaptajn B. har været ved lægen. Ikke fordi han er syg. Nej, for at få grønt lys til at spille endnu en sæson i NFL. Denne gang hos Vikings.

Stop nu Brett!

Favre er og bliver Mr. Green Bay. Alle ved da at det er den klub hans hjerte banker for. Omend det var en rimelig ok sæson sidste år, hvor han spillede for Jets, så var det vist helt tydeligt, at det var den “forkerte” grønne farve han spillede i.

Og nu vil han spille i lilla? Come on now…

Ingen tvivl om at Brett Favre er en af de største quarterbacks i NFLs historie. Og han stoppede karrieren med en glimrende sæson i Green Bay. Og det var så lige præcis dér han skulle være gået på pension. Det var dér han skulle have haft selverkendelse nok til at sige stop.

Nu er der kun tale om rygter på NFL.com indtil videre. Så intet er sikkert. Men jeg synes han skulle stoppe og få sig et job som træner eller kommentator. Stop mens legen stadig er rimelig god. Hold op med at forsøge at leve op til hans egen legende. Stop NU… mens vi stadig husker dig for noget godt kaptain B.

3 thoughts on “Stop mens legen er god Favre

 1. Skriv noget... John Lundgreen 20. maj 2009 12:52

  *hæh*
  Nej, Favre har sandsynligvis været den bedste QB i NFL’s historie.
  Det er han helt sikkert ikke længere ….. men han er stadig helt oppe i den gode trediedel af QB’s i ligaen.
  Så hvis ellers han har et godt hold foran sig, så kan han sagtens spille endnu et par gode sæsoner.

 2. Skriv noget... Jan 20. maj 2009 13:01

  Hehe… jeg kan se at indkarnerede Brett fans ikke ser helt objektivt på tingene (og jeg skærer naturligvis ALLE over en kam her) 🙂

  Den gamle Brett gjorde holdet bedre… men nu siger du så, at han har brug for holdet for at gøre ham bedre. Det i sig selv er jo den omvendt verden.

  Og hvordan i alverden skal Vikings så få noget ud af det 😆

 3. Skriv noget... John Lundgreen 26. maj 2009 14:52

  Det er jo ikke det, jeg siger.

  Jeg siger at da Favre var på sit højeste, kunne han måske nok trække selv et middelmådigt hold op. Og det kan han nok ikke længere.

  Idag er han afhængig af at hans hold OGSÅ er gode spillere, for at han kan udnytte det optimalt.
  Men hvis det er tilfældet, så kan han sagtens spille et par gode sæsoner endnu.

Leave a Reply