Trackback problemer 2

Mine blogs døjer. Døjer med at trackbacks og pingbacks ikke virker. Og det er møg irriterende. Problemet bliver ikke mindre af, at det har virket. Ganske fint endda. Men på ét eller anden tidspunkt inden for det seneste år, er det altså holdt op med at virke.

Så nu har den stået på hardcore fejlfinding de seneste dage. Frisk (manuel) installation af seneste version af WordPress, opdatering af alt, gennemgang af .htaccess filer, modsecurity på serveren. You name it. Men virker det så nu? Næh!

Derfor nu dette indlæg. Til dels med det formål at afprøve et online værktøj til at teste om min blog giver det korrekte respons i forbindelse med trackbacks. Derfor er der et link til Red Alt Pingomation.

Men også for at høre om du nogensinde selv har døjet med at trackbacks og pingbacks ikke virker? Så hører jeg gerne om gode ideer nemlig 🙂

2 thoughts on “Trackback problemer

 1. Skriv noget... Jan 22. feb 2010 16:25

  Og helt symptomatisk for denne problematik, så virker Red Alt ikke længere…

 2. Skriv noget... Jan 23. feb 2010 2:16

  Update:
  Mange timer senere og en del roden frem og tilbage. Succes! 🙂

  I hvert fald virker alle mine interne tests nu – på kryds og tværs af domæner.

  Og løsningen:
  1. Slet WordPress og installér nyeste version manuelt.
  2. Opgradér MySQL på serveren til den nyeste version.

  På et eller andet tidspunkt må der være gået noget galt med WordPress automatiske opdatering på tværs af de tre domæner jeg kører weblog på.
  Opgradering af MySQL har også haft en betydning, men det var ikke hele forklaringen. Den opdatering i sig selv fik nemlig ikke skidtet til at virke.

  Så lektien må være, at hvis dit trackback/pingback ikke virker, så tjek op på om din server stadig lever op til minimumskravene for WordPress – og opgradér eventuelt WordPress manuelt via ftp.

Leave a Reply