Vold betaler sig… 4

Det må være konklusionen på, hvorfor vi i de seneste nætter har oplevet så mange ildspåsættelser rundt omkring i landet.

Og det er Ritts skyld!

Ritt Bjerregaard har om nogen været med til at belønne de terrorister, der efter nedrivningen af deres faldefærdige rønne på Jagtvej 69 gik amok. Og de fik lige præcis det de ville. De fik en dialog igang om et nyt hus. De fik ret! Og de fik masser af omtale i medierne.

Og som bekendt gælder der, at “monkey see, monkey do!”

Så når nu er en anden gruppe af utilpassede unge er utilfredse med <indsæt tåbelig årsag her>, hvad er så mere nærliggende end at tage de samme metoderi brug? Det virkede jo for de andre terrorister? Den ligger da lige til højrebenet.

Tak Ritt! <–svidende sarkasme!
Fordi DU er et svagt menneske, må en hel masse uskyldige lide den tort, at se deres egendele blive brændt, plyndret og hærget. Det havde sgu nok ikke givet så mange stemmer, hvis du havde fortalt folk det ved valget… tror du?

4 thoughts on “Vold betaler sig…

 1. Pingback: www.anyhed.dk

 2. Skriv noget... Jan H. Andersen 20. feb 2008 12:32

  “Ritt Bjerregaard har om nogen været med til at belønne de terrorister, der efter nedrivningen af deres faldefærdige rønne på Jagtvej 69 gik amok.”

  Bemærk i øvrigt, at det IKKE var DERES faldefærdige rønne – det var faktisk nogle andres retmæssige ejendom. Så de skulle slet ikke have haft et ungdomshus i erstatning, når de nu ikke havde et i forvejen.

 3. Skriv noget... Jan 20. feb 2008 15:53

  Det er korrekt. Det glemte jeg vist lige at få udtrykt klart.
  Og det gør jo i virkeligheden bare det hele meget værre.

 4. Skriv noget... Mazz 9. mar 2008 2:30

  Ja, det er jo sørgeligt, men sandt.
  Dog skal man ikke stille sig i kø ved håndvasken, hvis man har støttet den regering, der i sin finanslov har reduceret midlerne til de politistyrker´, der skulle have været klar til at vippe dem nogen på dækslet med den store lakridsstang…

Leave a Reply