Spring til indhold

3F Mafiaen

Sagen om restaurant Vejlegården på den ene side, og 3F og deres mafia pampere på den anden har fyldt meget i medierne her på det seneste. Dejligt!
Så kan det nemlig være, at endnu flere får øjnene op for, hvad fagbevægelsen reelt er blevet: En samling af arbejdssky pampere, der bruger mere tid på at finde ud af hvordan de kan slippe for at lave noget, i stedet for at bidrage til samfundet. Men så længe det kommunistiske styre her i landet holder hånden over dem, så står det dem desværre frit for, at sabotere erhvervslivet med deres mafia metoder.

Fagforeningerne har udspillet deres rolle
De er et fortidslevn. Det var fint for 100 år siden, hvor arbejdet var fysisk hårdt og opslidende, og hvor man arbejde 12 timer om dagen, 7 dage om ugen.
Der findes bare ingen hårde og opslidende jobs i dag. IN-GEN overhovedet!
Der findes kun en tudende hob af klynkere, for hvem det, at stå op om morgenen og selv tage tøj på, er en helt uoverkommelig opgave. Især hvis man tager højde for, at de lider af både fibromyalgi og et dusin andre fiktive lidelser.

Den samme hob af klynkere fejler naturligvis intet, hvis der skal blokeres for ærligt og redeligt erhverv.
Hvad de ikke fatter er, at stadig flere har gennemskuet dem. Det handler nemlig ikke en skid om “solidaritet”, eller “ordnede forhold”… eller hvad de nu plaprer op om i denne uge.

Næh, det handler udelukkende om 3F og deres egen magt! Ikke en skid andet. Så længe en virksomhed på 3F’s “område” ikke betaler til mafiosoen, der styrer området, så skal de terroriseres. Fuldstændig som den lokale narkohandler der ikke betaler en procentdel til rockerbanden, der styrer den gade hvor han sælger narko.
Der er ikke en skid forskel.

Men hvor samfundet er efter rockerne for at skumme fløden på narkohandlen, så holder det kommunistiske styre hånden over fagforeningspamperne. Sjovt nok af den mest hykleriske af alle årsager: kolde kapitalistiske kontanter, der luner så dejligt i partikassen hos de røde.

Egen medicin
Jeg synes det er fedt, at pamperne fra 3F nu rammes af deres egne metoder.
Dejligt med en virtuel blokade af deres website, udelukkende fordi vi ikke kan lide jer!
Jeg synes det er en lækker gimmick, at LAs Ungdom har sendt et afrevet (plys)hestehoved til 3F.
Dog havde det været bedre, hvis de var smuttet forbi den lokale dyrlæge og havde skaffet et rigtigt hestehoved (fra en allerede død hest naturligvis).

Lad hermed dette være en støtte fra mig til Vejlegården og ikke mindst en opfordring til, at få stækket pamperne:
Meld dig ud af din fagforening, hvis du er med i en. Spar de penge og brug dem i stedet på at spise på restaurant Vejlegården, hvis du har muligheden.
Sidst men ikke mindst: Nyd den her 🙂

13 tanker om “3F Mafiaen”

 1. …til gengæld kan blokaden af dres hjemmeside så gøre at der er mange som ikke får deres dagpenge til tiden… det er da ikke fair

 2. Mange rigtig gode pointer, Jan!

  @Tenna: Jeg tænker, at det viser jo netop, at anarki og chikane aldrig fører til noget godt – det være sig i form af 3F’s blokader og hovedrystende opfordringer til sympatikonflikter eller for den sags skyld hackeres angreb på 3F’s website. Det er selvfølgelig synd for dem som ikke får deres dagpenge (har dog læst at det skal de nok, hvis de møder op hos 3F mandag og tirsdag), men omvendt er det måske netop den medicin som 3F skal smage for at se kan se, hvad chikane er…

 3. En lige så foruroligende tanke er hvordan 3F har vist deres exceptionelt kommunikation og krise håndtering i tilfælde af system nedbrud. Hackere eller ej…
  I en artikel udtaler de sig, at deres system og database er blevet hacket, det betyder at arbejdsløse der ikke har indberettet ikke får nogen penge.
  Selvfølgelig er dette et forsøg på at finde sympati ved hackerne, men mener stadig det er en fallit erklæring man ikke kommunikerer problemløsning og viser overskud og den professionelle tilgang de ellers normalt ombejler sig med, i stedet for at sætte sig hen i hjørnet og bare række tungen ud og pege, “Jamen det er hans skyld”.

  Bare en tanke omkring hvordan de vælger at udstille sig selv…

 4. “jeg er utilfreds med noget, så må jeg hellere ødelægge noget”. At hackke en Hjemmeside i protest, er ingen forskel fra at smide brosten på bilerne ned af Jagtvej. Det er en lav ting at støtte op om.

  bortset fra det, er jeg fuldstændig enig! Fagforeningerne har trængt til en overhaling længe.

 5. @tenna – Hackerne har lagt 3f.dk ned. Det har ikke noget med dagpenge at gøre. At 3f så efterfølgende vælger selv at tage mit3f.dk ned, så folk ikke kan udfylde deres dagpengepapirer kan du ikke bebrejde andre for, det er 3fs eget valg.

 6. Nu skal vi lige holde skidt og kanel for sig… 🙂

  Der er ikke tale om at deres website er blevet hacket.
  Det er blevet DDos’et – altså Distributed Deniel of Service.
  Det handler dybest bare om, at man sender så mange forespørgsler til websitet, at serveren bliver overbelastet.
  Det er jo for så vidt ikke forbudt at besøge et website… MEGET 😀

  Der er samtidig forlydende om – på twitter – at hackerne netop er gået udenom 3F’s dagpenge del, men at 3F SELV har lagt den del ned for at chikanere deres dagpengemodtagere og generere sympati i offentligheden.
  Kan dog ikke pt. rigtigt verificere denne påstand, men det skulle sgu ikke undre mig.

 7. Forfriskende at Venstre nu melder sig med forslag om ændringer i loven. Åh, pampervældets sidste krampetrækninger?? Vi kan håbe.

  Hvis ikke man forstår at omstille sig til den virkelighed der omgiver en, så bliver man kørt over af dem på ét eller andet tidspunkt.

  Glæder mig til den dag hvor 3F og de andre fagforeninger er blevet til “road kill”, tværet ud over Realiteternes Avenue af virkelighedens 22″ alufælger med pigdæk på 😉 😀

 8. Hej Jan

  Jeg kan simpelthen ikke lade være med at kommentere dit indlæg. For jeg er bare uening med dig.

  Jeg har dog alligevel ikke overskud til at kommentere yderligere på det, og hvad fanden… Det ville jo ikke ændre en skid alligevel 😉

  Jeg kan dog ikke lade være med at trække på smilebåndet af, at du er gift med en kvinde, der i kraft af sit tillidshverv meget gerne skulle have den stik modsatte holdning til begrebet fagbevægelse. (Var lige forbi hendes blog uden dog at læse nærmere på den)

  Tak for en ellers fantastisk blog, som jeg vil forsøge at holde lidt øje med fremover.

  Mange hilsner
  Martin

 9. Jamen det er helt i orden at være uenig med mig… men nej, kommentarer på min blog får mig sjældent bare lige til at ændre min holdning 😉 😀

  Men ellers tak for rosen af min blog 🙂

 10. Det er helt vildt så meget eksponering den sag efterhånden har fået.
  Jeg må sige, at jeg tror, at det for 3F’s vedkommende havde været bedre ikke blæse sagen sådan op, da mange andre virksomheder nu måske får samme idé som ham. 🙂

 11. Jeg håber at indholdet i indlægget er sat på spidsen med vilje for at få en debat igang, for det var dog den værste gang nyliberalistiske, generaliserende og fordomsfulde plidderpladder jeg har læst. Jeg troede i starten at det var forfattet af en skoleelev, men jeg ser nu at det drejer sig om en universitetsuddannet voksen person. Tænk at en uddannet forsker kun evner at se sagen fra så snæver en synsvinkel.

  Konflikten det omhandler er på ingen måde overenskomsstridig; den overenskomst der er forhandlet på plads af parterne på det danske arbejdsmarked og som en hvilken som helst regering absolut ikke skal gribe ind i. Mafiametoder min bare.
  Jeg kan se at du er vældig populær hos Krifa med gæsteblogindlæg og det hele. Dit indlæg er måske ikke helt upartisk?

  Ja, det er mit heller ikke. jeg har altid været medlem af en ordentlig fagforening, der har medvirket til at skabe de ordentlige arbejdsforhold som alle på arbejdsmarkedet i dag nyder godt af. Dig selv inkulsive.
  De ordentlige arbejdsforhold som meget hurtigt kan forsvinde igen, hvis flokken af nyliberalister får magt som de har akt.

  Så påstår du at der ingen hårde jobs findes i dag. Prøv at se ud af vinduerne i dit elfenbenstårn, hvor den værste arbejdsskade du kan erhverve dig er en museskade. Se på f.eks. metrobyggeriet hvor undebetalte østarbejdere sætter deres liv og helbred på spil hver dag fordi de ikke tør melde arbejdsulykker af frygt for fyring. Det bliver mere og mere almindeligt på danske arbejspladser i dag.

  Jeg står glad op hver morgen, tager selv tøj på og går på arbejdet hver dag, på trods af kroniske smerter i min nedslidte ryg for at høre på unge nyansattes kommentarer om jeg “kraftedemar´ ikke kan tillade mig at gå på efterløn, for jeg skal også betale min del af gildet”.
  Hvem var det for øvrigt der sørgede for at de fik en uddannelse? Ja, rigtigt,- gode skatteydere som os lidt ældre og de kommunistiske lejesvende på Christiansborg.
  Nåeh nej. Jeg er en klynkende simulant der kun prøver at slippe for at arbejde. Det glemte jeg helt. Undskyld.

  PS. Jeg synes der er blevet så underligt tavst her i tråden efter at det kom frem at “Den lille abejdsgivers gæve Frihedskæmper”, “kom til” at brænde sin grillsnask ned.

 12. Jeg er ikke, har aldrig været og bliver heller aldrig medlem af nogen fagforening. Så jo, mit indlæg er upartisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *