BING! 6

Bing og du skal træffe beslutninger...

Microsoft lancerer meget snart deres nye søgemaskine. Eller deres decision engine som de kalder den. Det lyder jo meget fancy… men når de så navngiver den BING, så kan man kun ryste på hovedet. Skal vi så til at BINGe hinanden nu?

Spøgefugle har allerede fundet ud af at BING står for “But It’s Not Google!” 🙂

Men som Microsoft selv siger i deres reklamevideo, så har verden ikke bare brug for endnu en søgemaskine (search engine), vi har brug for en beslutningsmaskine (decision engine). Og det lugter jo langt væk af WAUW-Management fra nogle popsmarte reklamedrenge.

Jeg synes dog deres reklame virker overbevisende – WAUW-Management navnet til trods. Præsentation af resultater i grupper og fra forskellige resourcer virker ret cool. Troværdigheden af kilden er også en faktor der i mange søgninger kan være ret afgørende. Så det bliver spændende at se Bing i funktion når Microsoft går live med den d. 3. juni.

Om Bing bliver en trussel mod Google… det er så en helt anden snak. Jeg tror ikke folk sådan lige skifter vane fra den ene dag til den anden. Men jeg mener klart at det er den rigtige vej at gå for Microsoft. Vi har nemlig lige præcis ikke brug for endnu en Google. Hvis vi har brug for noget, så skal det differentiere sig fra det eksisterende.

Tilbage står så bare navnet: Bing! Den idiot der har fået den ide skulle have været fyret på stedet! 🙂

6 thoughts on “BING!

 1. Skriv noget... Frank Hellerup Madsen 29. maj 2009 15:20

  Det er meget kækt med deres “decision engine”-koncept. Jeg er enig med dig i, at det mest af alt lugter af “Wauw management”. (fedt ord, i øvrigt). Men det giver også Microsoft muligheden for at prøve at distancere sig lidt fra den evige sammenligning med Google.

  “2% af markedet i Danmark?”. “Sådan kan man slet ikke se på det. Vi er jo ikke bare en søgemaskine, vi er en beslutningsmaskine”

  Mere seriøst, så skal Bing både adskille sig fra Google og levere nogle markant bedre danske søgeresultater end sin Live-forfader, hvis Microsoft skal gøre sig noget håb om at hente markedsandele her i landet. IMHO.

  Og så er det her nok noget nær den første Bing-kommentar jeg har læst, hvor der ikke er blevet skrevet noget om “Venner” og Chandler Bing :o)

 2. Skriv noget... Jan 29. maj 2009 21:44

  Hehe… nu ser jeg ikke “Venner”, så jeg anede slet ikke der var nogen Chandler Bing i den serie 🙂

 3. Skriv noget... Tenna 31. maj 2009 12:28

  Det bliver ikke bedre af at karakteren i Venner faktisk hedder Chandler Muriel Bing. Hans forældre har virkelig hadet ham, tror jeg 🙂

 4. Skriv noget... Tommy Raun 2. jun 2009 8:40

  Bing.com er gået i luften nu (2. juni kl. 08:00). Den erstatter i øvrigt tilsyneladende live.com.

 5. Skriv noget... Anders Holm 11. sep 2009 14:41

  Nu har BING efterhåneden været “online” i et par måneder og synes ikke jeg personligt har oplevet nogen wauw-effekt de gange jeg har brugt den… Så jeg forsætter med google, synes nu de går det meget godt!

 6. Skriv noget... Jan 11. sep 2009 15:02

  Personligt holder jeg mig også til Google… det ved man hvad er 😉

  Er dog begyndt at se lidt trafik til mine websites fra BING… men det er ikke revolutionerende. Ikke endnu i hvert fald.

Leave a Reply