Spring til indhold

BMW 520d E60 – legetøj til manden

  • af

Det kommer et tidspunkt i enhver rigtig mands liv, hvor han får en indre (ur)instinktiv følelse af, at nu skal bilen skiftes. Og så skal den bare skiftes. Færdig – slut!

Det skal ikke diskuteres. Det skal ikke op i familie-rådet og hverken kone eller eventuelle børn skal have ét eneste ord indført. Manden skal have nyt legetøj, og det bliver dyrt.

Således blev det også min tur. Min “gamle” BMW, en 520i model E39 fra 1997, som har tjent mig vel i mange år trængte til at blive udskiftet.
Jeg kører en del kilometer hvert år, så det var på tide at få en, der kører lidt længere på literen.

Den nye er en 520d model E60 fra 2006. Ja, den kører diesel, hvilket den “kræsne kender” allerede havde gættet udfra 520d 😉

Den har lyst læder interiør og automatikgear, eller som BMW kalder det, Steptronic. Det betyder både automat gear, automatik gear i Sports Mode og manuel sekventielt gearskifte, hvis man gider det. Det gider jeg ikke kan jeg allerede nu mærke 😉

BMW 520d i profil. Aerodynamik som en jet jager! Lækkert forparti. Bilernes svar på et par store bryster! Lækker røv. Twerk it baby!

Asfalthavets hajfinde advarer om, at vi spiser din latterlige Smartcar til morgenmad! Cockpittet - plads til pilot og stewardesser! Lyst interiør af læder. Mange albino-gnu'er har måttet lade livet her! Bøfferne spiser vi senere!

Nå, jeg vil ud og køre en tur, hej hej 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *