En skarp 2020 plan 12

Ja, så er tiden igen moden til at jeg lige skærer rigets tilstand ud i pap og udstikker en kurs, der kan fremtidssikre vores nation. En nation der snart imploderer under vægten af ligegyldige offentlige bureaukrater og dovne nassere med selvopfundne pseudo-lidelser, der suger livslang og betingelsesløs overførselsindkomst ud af fællesskabet.

Regeringen og den Stalinistiske fløj her begge fremlagt deres bud på en 2020 plan, og de er begge uambitiøse eller direkte åndsvage. Ingen har hverken viljen, fremsynet eller modet til at gøre det, som er nødvendigt for at Danmark kan overleve som nation. Derfor må jeg jo… igen… 😉

2020 planen, den skarpe version!
Afskaf alt! Næsten.
Afskaf efterlønnen. Afskaf samtlige tilskudsordninger, samtlige fradragsordninger og samtlige flueknepper-regler, der forsøger at skabe millimeter justits for rigets borger.
Fjerne junglen af afgifter og skjulte skatter; fjern børnechecken, ældrechecken, den grønne check. Forbyd generelt checken fordi det er en gammel lortemetode til betaling.
Fjern topskatten, misundelsesskatten og sæt generelt skatten ned. Lad folk beholde frugten af deres arbejde selv, og lad dem selv disponere over den. Det giver nemlig et dynamisk samfund, hvor folk bruger deres penge på det, som de selv synes er vigtigt, og ikke hvad den røde mafia har bestemt, er bedst for den dumme befolkning.

Afskaf rettigheder og erstat dem med pligter!

Ja, jeg ved godt at de ræverøde lakajer ihærdigt forsøger at få ordet “pligter” forbudt, fordi de mener det er det samme som tortur. Noget umenneskeligt som ingen har fortjent at blive udsat for. Men de tager som sædvanlig fejl. På begge områder.

Fremtidssikret
Bemærk, at denne plan ikke bare er en 2020 plan. Det er også en 2120 plan. En 2220 plan. Ja, den er faktisk evig gyldig!

Ved at minimere antallet af tåbelige regler og ordninger, så slipper man også for en jungle vi ikke selv kan finde ud af. Som tingene er i dag, så er der ingen – INGEN – der kan overskue konsekvenserne af alle de tåbelige tilbagetrækningsreformer, der bliver lagt på bordet. INGEN, siger jeg!

Hvis der slet ikke eksisterer efterløn, senior-førtidspension og alle mulige andre komplicerede regler, så bliver verden pludselig meget simplere. Du kan gå på pension når du er X år gammel. Hvis du endnu ikke er X, så må du arbejde, eller også må du sgu selv spare op til at holde fri. Det er ikke vi andres problem at du er doven eller bare gerne vil bruge 5 dage om ugen på at spille golf.

Prøv at tænke på, hvis skatten blev en flad skat på 30%. Så kunne SKAT fyre 90% af deres medarbejde, og de ville aldrig nogensinde igen har IT problemer. For selv den simpleste computer kan sgu da lave regnestykket: SKAT = Indtægt * 0.30. Og vupti… millioner, hvis ikke miliarder af skattekroner sparet lige der.

Prøv at tænke på, hvis der ikke fandtes regler for, hvordan du skal bygge din terrasse i tilfælde af, at en spasser kommer trillende forbi i hans elektriske kørestol. Tænk sig at vi bruge skattekroner på at have folk ansat til at sidde og finde på, og administrere den slags tåbeligheder. Med min 2020 plan, så vil den slags være fortid… og det fandme allerede kl. 20:20 i morgen aften!

Jeg kunne blive ved, men pointen er, at vejen til overlevelse går igennem simplificering. Og det kan faktisk gøres temmelig nemt, hvis man vil. Problemet er bare, at det vil man ikke!

12 thoughts on “En skarp 2020 plan

 1. Skriv noget... Christian Jessen 18. maj 2011 22:13

  Se, DET er en 2020 plan der holder. +1 her fra! 😉

 2. Skriv noget... Henrik Andersen 18. maj 2011 22:15

  Kan kun tilslutte mig at simplificering er vejen frem.

  Ved det kommende valg er der hverken personer, valgløfter eller partier der er værd at samle på. Alt er rakkerpak. ALT!

  Valgkampe burde også simplificeres 🙂

  Men for mig er det helt umuligt at sætte min stemme når vi når dertil. Og uanset hvad vil det blive et valg mellem pest eller kolera.

  Det er fristende at vælge sofaen, men det holder jo absolut heller ikke.

  Min konklusion må være at det bedste jeg kan gøre er at drive min virksomhed for at “være selvforsynende” og skabe et par arbejdspladser og så videre.

  Så håber jeg der er nogen der kan/tør/vil/retfærdiggøre simplificere tingene i Danmark.

  Tak for opråbet og for at vise hvordan politik BURDE være. Der er i den grad noget bullshit der skal skrælles af de kære politikere.

 3. Skriv noget... Morten Ellegard Larsen 19. maj 2011 7:11

  Forfriskende bud på en langsigtet 20/20 vision, er helt enig i at simplificering vil være vejen frem.
  Du skriver om pligter, men hvad er det for nogen pligter, der i givet fald skulle indgå i din 2020 plan?

 4. Skriv noget... Jan 19. maj 2011 8:25

  Når jeg nævner pligter frem for rettigheder, så er det fordi jeg mener, at langt størstedelen af danskerne i dag har den opfattelse, ja nærmest livsmission – at få snablen ned i den offentlige kasse. Enten direkte i form af at suge penge op, eller i hvert fald mentalt, i form af at skubbe alt ansvar over på “samfundet”.

  Hvis vi nogensinde skal videre, så må den holdning dø.
  Så må folk fatte, at de selv er ansvarlige for deres eget liv, og det er deres egen pligt at sørge for dem selv så langt, som det overhovedet er dem muligt.

  Skulle man så være i den uheldige situation, at det rent faktisk ikke er muligt og man derfor er nødsaget til at komme på en eller anden overførselsindkomst, så må det ligeledes være ens pligt at opfylde nogle krav. Samfundet som helhed, og fælleskassen specifict er ikke den fede gris i Valhal, som alle bare kan æde bacon fra i det uendelige.

 5. Skriv noget... Jesper Sørensen 19. maj 2011 9:23

  Et udemærket bud. Meget provokerende, hvilket vel også er formålet. Nu lever vi jo i et demokratisk land, hvor alle skal have det godt. Så helt at fjerne alle tilskud, fyre alle offentligt ansatte, vil jo nok skabe et interessant samfund. Gad vide hvor mange mennesker der ikke kunne eksistere og ville leve under fattigdomsgrænsen.

  Det er jo ikke Afrika-tilstande vi ønsker. Men formoder de 30% skat skulle betale for dette. Eller er det kun sygehuse, skoler og uddannelse, veje, infrastruktur, politi og alt muligt andet betalt over skatten.

  Men grundlæggende er jeg da helt enig med dig. Mon ikke den blå blok er den rette at stemme på, selvom de ikke gør det godt pt.

 6. Skriv noget... Jan 19. maj 2011 9:50

  Efter min mening, så skal skatten kun finansiere det, der er overordnet samfundsmæssigt relevant. Det vil sige infrastruktur, skoler, sundhedsvæsen, politi osv.

  Demokrati er ikke det samme som, at alle “skal have det godt”.
  Alle skal have muligheden for at have det godt. Ja. Men de må sgu selv gøre noget for det. Det er ikke statens ansvar at give dem penge bare fordi de ikke “kan eksistere”. Så må de spænde ballerne ligesom man gør i resten af verden, og enten arbejde mere, have flere jobs, eller finde ud af at blive bedre og/eller mere effektiv, så de kan “eksistere”.

 7. Skriv noget... Nick Niebling 19. maj 2011 10:47

  Tak fordi der er en der tør sige hvad der skal til.
  Tænk engang hvad der ville blive sparet på administration? Det er jo lige før det finansiere hele lortet 🙂 Det er i hvert fald hvad jeg fortæller venner og bekendte når vi taler politik og jeg fortæller hvorfor vi skal have et simpel skattesystem med lavere skat 🙂

 8. Skriv noget... John Lundgreen 19. maj 2011 12:59

  *HOST*

  Hov, der var vist et par stykker i rød stue, der fik den varme hvede i den gale hals !

  😉

 9. Skriv noget... Jan 19. maj 2011 13:24

  Det er vist ikke kun rød stue 🙂

  Se nu bare dagens forslag med at man skal kunne trække udgiften til håndværkere eller rengøring fra i skat. Men kun op til en hvis grænse.
  Sikke da en skrammel ordning. Sæt dog skatten ned i stedet for. Så har folk flere penge mellem hænderne og så har de RÅD til at købe håndværkere og rengøring på normale vilkår.

  Hvad skal skattefradrag og loft over ordning gøre godt for?? Det sikrer blot flere i offentlig beskæftigelse til at kontrollere og sætte krydser i skemaer.

  Næh du.. blå blok er desværre blevet lys lilla med klare undertoner af rød 🙁

 10. Skriv noget... Rasmus 19. maj 2011 18:50

  Det med rettigheder og pligter er skam ikke helt glemt. I dag handler det bare mest om egne rettigheder – og andres pligter.

 11. Skriv noget... Mor 19. maj 2011 22:46

  Hvor er du da helt ude i hampen – med det meste ihvertfald!!!!!!!!!!!!!
  Hvor mange jobs havde du, da du gik arbejdsløs? Jeg mener, du vil jo heller ikke tage hvad som helst for at klare dig – da var det jo godt nok med noget offentligt tilskud i form af dagpenge…..
  Nu må du sku lige slappe lidt af……

 12. Skriv noget... Jan 19. maj 2011 23:31

  Da jeg var arbejdsløs havde jeg – sjovt nok – NUL jobs. 😉

  Bemærk nu lige, at jeg ikke sagde noget om at man skulle afskaffe dagpengene. Men jeg hører til dem der mener, at det er i orden at der stilles klare krav til dem, der modtager dagpengene.
  At måden man stiller de krav på så er komplet åndssvag, det er en anden snak.

  Og nej, jeg ville ikke tage hvad som helst, da jeg gik arbejdsløs som nyuddannet. Men det ville jeg ikke, fordi der ikke var noget incitament til det. Hvorfor skulle jeg dog det, når fællesskabet betingelsesløst gav mig en pose penge hver måned?
  Jeg er jo ikke idiot!

Leave a Reply