Spring til indhold

Folketingsvalg 2011

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har udskrevet folketingsvalg. Ikke fordi han gerne ville, men fordi Grundloven snart ville tvinge ham til det. Demokrati er som bekendt en elendig styreform, men desværre et bedre alternativ end alle de fleste andre styreformer. Derfor skal alle snart sætte et kryds på en meget lang seddel med en masse bogstaver på. De fleste af jer kan slet ikke læse hvad der står på sedlen, og endnu færre aner hvad det betyder at sætte dette kryds. Men I gør det alligevel… med katastrofale følger for samfundet til følge. Derfor kommer her en valgguide til alle, som ikke er til at misforstå.

Dagens valgguide omhandler: Blokkene i dansk politik.

Blodrød blok
Den blodrøde blok består af partierne:

 • Enhedslisten
 • SF

Begge partier er dybt kommunistiske og ønsker udelukkende at fratage dig alt. ALT!
Alle dine penge. Alle dine ønsker. Alle dine drømme og især alle former for frihed. Politikerne fra disse partier ved hvad der er bedst for dig – altid – og derfor skal du slet intet bestemme selv. Overhovedet! Hvis du brokker dig bliver du sendt på opdragelseslejr i Sibirien, mens partiernes kæledækker får gratis sommerhuse i Nordkorea.

Selvom historien gang på gang har bevist, at kommunisme ikke virker, så skal det ikke afholde Ole Sohn, Villy Søvndal eller Frank Aaen fra at forsøge igen. Hvad er det værste der kan ske? Folkeligt armod og hidtil uset statskontrol vil følge, hvis du stemmer på disse partier.

Rød blok
Den røde blok består af partierne:

 • Socialdemokraterne (En slags blodrøde-blok-light parti.)
 • Dansk Folkparti (Fremmedfjendske socialdemokrater.)
 • Venstre (Forvirret parti fra den blå blok, som af uvisse årsager fører rød politik.)
 • Konservative (Forvirret parti fra den blå blok, som af uvisse årsager fører rød politik.)
 • De Radikale (Lalleglade hippier som bare elsker alle – især kriminelle og tyvagtige sigøjnere.)

Det ypperste formål for den røde blok er at flytte så mange som muligt over på passiv forsøgelse. Dermed er deres magt sikret i al uendelig tid, for alle ved, at dovne og uduelige vælgere aldrig nogensinde ville stemme på partier, der vil fratage dem deres “ret” til at leve det fede driverliv på andres regning.

Derfor forsøger disse partier at lefle for stort set alle med deres velfærdspakker, boligpakker, børnepakker, ældrepakker, klimapakker og sundhedspakker. De lokker dig til at stemme på dem ved at love dig penge, som du ikke på nogen måde har gjort dig fortjent til.

Men inden du grådigt og savlende sætter dit kryds ud for et af disse partier, så overvej lige, at det eneste du reelt set er sikker på, er flere offentligt ansatte til at administrere alle disse pakker, som omfordeler penge mellem alle jer, som ikke selv har tjent dem.

Det er en gåde hvorfor Venstre og Konservative befinder sig i denne røde blok, men det politiske faktum er, at det gør de.

En stemme på nogle af disse partier er blot endnu et søm i nationens ligkiste, da ingen af partierne har viljen, visionerne eller for den sags skyld evnerne til at gennemføre reelle reformer.

Lyseblå blok
Består af partiet:

 • Liberal Alliance

De er et frisk pust i en ellers blodrød rabarberkompot af et politisk landskab.
Men 40% flad skat er stadig alt for meget i skat.
Fat det nu… vi skal have MINDRE velfærd… ikke mere.
Vi skal have FÆRRE ansatte i det offentlige… ikke flere.
Du skal lette din egen røv og skabe din egen velfærd… ikke læne dig tilbage og stjæle den fra andre.

En stemme på Liberal Alliance er en stemme i den rigtige retning… omend, det ikke er godt nok.
Men det er da en start…

Blå blok
Eksisterer ikke i Danmark.
Indsé de tragiske fakta. Du lever i et så gennemsyret kommunistisk tabersamfund, at der ikke længere findes nogen partier, der stemmer for personlig frihed og et minimalt statsapparat. Begreberne er udryddet og det samme er de mennesker, der hylder disse principper. Næsten i hvert fald. Det bedste du kan gøre, hvis du tilhører denne udrydningstruede menneskeart er at stemme blankt…

 

Sådan, du ved nu hvad de forskellige blokke i det politiske landskab står for og er således bedre rustet til at sætte dit kryds torsdag d. 15. september 2011.

19 tanker om “Folketingsvalg 2011”

 1. *hæh*

  Ja, dit billede af mudret dansk politik, bliver jo da ihvertfald bekræftet, når det nu viser sig at de famøse 12 minutter er Lars Løkke’s idé, og Helle T kan blive tvunget til at føre blå økonomipolitik, med tilbagetrækningsreformen intakt.

 2. @”den anden” Jan: Ja, valget stårt et eller andet sted mellem variende grader af socialisme 🙁

  @Mor: Mjah, jeg vil nu stemme på Liberal Alliance… i mangel af bedre borgerligt alternativ.

 3. Jeg bliver også gradvist skubbet længere og længere over imod LA.
  Det er vist det eneste sted, hvor der ikke bages rævekager på bekostning af regulær, blå politik.

 4. Det eneste, der ikke huer mig ved Liberal Alliance, er at det har Joachim B. Olsen på listen.
  Det kan da KUN være for at få et kendt navn på listen.

  Mon der er en anden, der støber kuglerne for ham ? *høhøhøh*

 5. Ja, jeg synes sådan set Anders Samuelsen er en glimrende politiker. Men jeg kan godt frygte lidt hvilke andre “tosser” vi får med ind i folketinget hvis LA får stor fremgang. Og går der hat og briller i det ligesom dengang Naser Khader “kørte showet”??

  Men alt andet lige, så er liberal cirkus sgu da bedre end betonkommunisme.

 6. Et lettere biased indlæg om politik, men jeg respekterer dine holdninger. Misforstå mig ikke, jeg stemmer LA, men jeg synes du mangler at tage højde for, at der også i Danmark findes personer, der ikke frivilligt er på overførselsindkomst – ikke alle “stjæler”.

 7. Christoffer, jeg er helt enig i, at der findes mennesker, der ikke frivilligt er på overførselsindkomst.

  Men her har jeg jo udelukkende gennemgået de enkelte partiers grundliggende “partiprogrammer”. I den forbindelse er det ikke så relevant om der findes folk ufrivilligt på overførselsindkomst.

 8. Næh, det synes jeg egentlig ikke. Altså at der nødvendigvis skulle være en sammenhæng mellem tingenens tilstand og partiernes grundliggende politik.

  EL vil for eksempel har revolution og overtage det private erhvervsliv med magt om nødvendigt. Det skriver de jo selv i deres partiprogram. Det til trods for at historien gentagne gange har vist, at kommunisme ikke virker. En sådan poltik synes jeg ikke er særlig meget i tråd med hverken nationens tilstand – eller historiske kendgerninger.

 9. – Hvilket også er derfor jeg mener deres partiprogram er helt forkert.

  Hvad jeg mener er, at man er nødt til at se hvilken effekt partiprogrammet vil have for nationen den potentielt udføres i.

  Jeg mener ikke at der behøver at være en sammenhæng mellem partipolitik og virkeligheden, men når man vurderer deres partiprogrammer, må man sætte dem i relation til den virkelig de indgår i.

 10. That is the truth! 🙂 – hvordan kan det i øvrigt være at velfærd, er lig 60% i skat..? Der er da ingen fornuftig politiker der vil sige at han ikke ønsker folkets velfærd… Men eftersom rød blok åbenbart har taget patent på “folkets velfærd”, og alle Tv-programmer giver politikerne ca. 3 sekunder, er der jo ikke tid til at forklare tingene ordentligt… og sige, jeg vil folks bedste, og derfor “let din røv, og tjen dine egne penge, for DET gør DIG glad”…!

  som good old WInston sagde: Socialism is the equal sharing of miseries, liberalism is the unequal sharing of blessings”!

 11. Først blev jeg fuldstændig forarget – mest fordi jeg selv er en lille rød ræv. Men du har humor, og det er nok et af de sjoveste politiske indlæg, jeg længe har læst. Det kan godt være jeg ikke er politisk enig med dig, men jeg kan helt sikkert give dig ret i, at blok-politikken langt fra er, hvad den har været. Så liberal alliance vil nu nok være det bedste blå bud lige nu.
  Det bliver et spændende valg 🙂

 12. Jamen jeg ved godt, at sandheden som oftest er ilde hørt 😀

  Jeg er dog enig i, at det bliver et spændende valg. Lidt FOR spændende faktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *