Gaver 12

Nu hvor den årlige nationale helligdag – d. 28. januar, min fødselsdag – er overstået, vil jeg gerne sige tak for gaverne til alle. Både hvad angår fødselsdagsgaver men også for julegaverne sidste år.

Så hvis du er en af dem, som har bidraget med penge til at opfylde ét af de ønsker jeg havde, så skal du ikke snydes for at se, hvad det egentlig er, du har været med til at give mig.

Til jul ville jeg gerne investere i en ny barbermaskine, og du har derfor været med til at give mig et stk. Braun Series 7 shaver. Min gamle shaver havde alligevel over 6 år på bagen, så det var tiltrængt med noget nyt til skægget på de travle morgener 🙂

På min fødselsdag var det tid til at nyt kamera. Dette havde jeg i min utålmodighed indkøbt på forhånd, men du skal ikke snydes af den grund.
Du har derfor være med til at give mig et stk. Canon Powershot SX-40 HS – et helt igennem fantastisk kamera, der bare kan ALT hvad jeg har brug for.
Jeg lover der kommer en anmeldese af kameraet når jeg lige får nogle flere erfaringer med det. Men indtil videre er det bare helt fænomenalt 🙂

  

Endnu en gang tak for bidraget til disse gadgets, som vil blive brugt og værdsat i lang tid fremover 🙂

12 thoughts on “Gaver

 1. Skriv noget... Benjamin 31. jan 2012 21:48

  Hej Jan

  Det er virkelig et tilfælde at jeg er havnet her på din side, og jeg har desværre ikke bidraget med noget til din fine fødselsdagsgave – men tillykke med dit nye kamera. Jeg har selv et Nikon D60 (efterhånden gammelt) og jeg husker tydeligt den store fornøjelse i at arbejde med SLR kamera første gang – nu ved jeg ikke om du er erfaren SLR bruger, men ellers kan jeg kun sige “en gang SLR altid SLR” 🙂

  Mvh

 2. Skriv noget... Jan 1. feb 2012 1:00

  Tak skal du have Benjamin, men du kan da nå at bidrage endnu… bare send penge 😉

  Om jeg er erfaren SLR bruger?
  Faktisk kan jeg ikke lige huske at jeg nogensinde har hørt betegnelsen SLR før… så det må jeg nok sige nej til… tror jeg 🙂

  Men kameraet tager nogle fantastiske billeder. Så meget har jeg da fået testet… 🙂

 3. Skriv noget... Advokat 1. feb 2012 13:10

  Hej Jan,

  Jeg er kun lige faldet over din blog da jeg netop søgte på Canon Powershot SX-40 HS. Jeg har selv fået det i fødselsdagsgave i dag, og jeg er egentlig super vild med det. Hvis du finder nogen seje funktioner, så må du meget gerne smide dem op. Så skal jeg nok kigge forbi en gang i mellem og se om der er kommet noget 🙂

  Hilsen Advokaten.

 4. Skriv noget... Jan 1. feb 2012 19:44

  Jeg synes jo næsten KUN det har seje funktioner 🙂

  Grunden til at jeg selv valgt Canon Powershot SX-40 HS – efter meget research – var denne test af kameraet:
  http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX40_HS/

  Den kan jeg klart anbefale at læse 🙂

 5. Skriv noget... Lars 3. feb 2012 19:02

  Nå nå ! Det var da nogle rimlig gode gaver! 😉 Glæder mig til at se en anmeldelse!

 6. Skriv noget... Emma Larsen Strandbo 14. feb 2012 9:18

  Wow et fedt kamera! Jeg skal på storbyferie i Paris nu her i Påsken, så jeg overvejer at købe et lignende kamera og tage med på turen – hvad koster det?

  vh
  Emma

 7. Skriv noget... Helle 28. apr 2012 12:43

  Hej Jan

  Ærlig talt må jeg indrømme at jeg for bare ganske få måneder siden aldrig nogensinde kunne have drømt om at skrive en kommentar til noget så ‘nørdet’ som et avanceret kamera, men jeg er imidlertid gået i gang med en hjemmeside om cupcakes og der vil jeg jo rigtig gerne have nogle flotte billeder af ‘kunststykkerne’:-) Lige nu anvender jeg bare min iPhone 3, men overvejer at købe et decideret kamera til formålet.
  Kan du evt anbefale et godt kamera i en lidt billigere prisklasse men som stadig er væsentlig bedre end kameraet på en iPhone?

  Mvh Helle

 8. Skriv noget... Jan 28. apr 2012 15:02

  Hej Helle,

  Jeg ville nok gå efter de mindre modeller fra Canon så… noget i retning af Powershot SX 220 eller den nye SX 260. Den sidste er dog noget dyrere end 220’eren.

  Jeg har selv en ældre SX 200 og den er jeg stadig rigtig glad for. Den tager ganske fine billeder.

  http://www.edbpriser.dk/digitalkamera/canon-powershot-sx220-hs-graa-id-6391355.aspx

 9. Skriv noget... Jim Jørgensen 20. feb 2013 11:05

  Jeg har længe været på udkig efter et godt nyt kamera til at tage billeder af pejse og brændeoven – vil helt sikkert overveje et Canon.
  Jim

 10. Skriv noget... Niels Adelsen 8. apr 2014 7:53

  Jeg hælder langt mere til de nye systemkameraer a la Sony Nex. Det et væsentlig lettere at have med på turen, hvad enten du skal på storbyferie i Paris eller på sol og bade ferie … 🙂

Leave a Reply