Godt Nytår

2011 er blevet til 2012 og jeg vil dermed gerne ønske alle læsere her på bloggen et godt nytår! 🙂

2011 har på alle måder været et helt fænomenalt år. Jo sgu…!

Jeg har mit job hos TDC Hosting, som jeg er utroligt glad for, og som ser ud til at udvikle sig i en endnu mere spændende retning fremadrettet. En udvikling jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af.

2011 bød på en livsstilsforandring, eller en tilbagevenden til gamle tider om man vil, med hjælp fra Leif Carlsen på sidelinjen. Dette vil jeg lave et separat indlæg omkring, men det er ikke småting der er sket, hvis jeg selv skal sige det. Dog må du lige have tålmodighed nogle dage endnu, inden jeg afslører hvad der er sket i det forløbne år på den front.

Vi – min smukke viv og jeg – fik også 16 dage i landet med uendeligt højt til loftet, USA, i vores sene sommerferie. En forrygende tur til Florida, sol, varme, NFL, den amerikanske kultur og ikke mindst en eksil-dansker, Rosenstand, med hvem vi vist roligt kan sige, at jeg har en del holdninger til fælles. Det var en fænomenal tur!

Året sluttede med en ordenlig fest her i huset, hvilket forhåbenligt er den sidste nytårsfest på denne matrikkel, da vi gerne snart skulle have solgt huset så vi kan rykke i noget større.

Kan jeg så tillade mig at klage. Ja, DET kan jeg, men jeg vil ikke, for alt i alt, så går det da vidst meget godt, som vi siger på Jysk. Dog forventer jeg – naturligvis – at 2012 bliver endnu bedre! 🙂

Leave a Reply