Google i Vejle 2

Google Street View er kommet til Danmark. For de som ikke ved hvad det er, så er det i alt sin enkelthed Google, der kører rundt i nogle fotovogne og fotograferer gader og stræder. Det er ikke nyt i USA, men helt nyt i Danmark.

Nu har vi i mange år haft Google Earth – satellitbilleder af hele jorden som den ser ud fra rummet og fra diverse fly, der med jævne mellemrum overflyver landområder i hele verden og affotograferer dem fra luften. Og nu har Google altså udvidet med Street View… billeder helt nede fra gadehøjde.

Der har naturligvis været noget debat omkring privatlivets fred og den slags, men Google slører alle ansigter og nummerplader på billederne, så de (Google) ser ikke noget problem. Men det hænder jo altså alligevel, at nogen bliver fotograferet i mere eller mindre uheldige positioner.

Så nu hvor Street View er kommet til Danmark skulle jeg lige fordi kendte adresser og se hvordan det så ud, da Google var forbi. Og hvad ser jeg så? Leif der står og lurer nysgerrigt på Googles fotovogn der kører forbi. Høj klasse! 😀

2 thoughts on “Google i Vejle

  1. Skriv noget... Tenna 21. jan 2010 18:45

    Hahaha man kan rigtig se hvordan Leif står og undrer sig over hvad det er for en mærkelig bil og hvorfor den holder dér.

    Jeg skal straks ind og prøve at se om jeg kan finde nogen sjove billeder…

Leave a Reply