Kreationisternes top ti… 9

… pillet fra hinanden. 😀

Kreationisterne er nogle mærkelige mennesker. En slags krydsning mellem religiøse fanatikere og videnskabs-konspirations-teoretikere. Altså ikke bare et valg mellem pest eller kolera… men en kombination. The Worst of Both Worlds.

I store træk går det ud på, at universet, Jorden og menneskene er så komplekse, at det da KUN kan forekomme, hvis noget intelligent har skabt os (læs: Gud). Når så den moderne videnskab piller alle deres tossede ideer fra hinanden, så er videnskaben naturligvis en slags konspiration, opfundet af Satan til at vildlede os stakkels mennesker. Videnskaben er ond og kan ikke bruges til noget som helst.

Det er så gennemgribende åndsvagt, at det er morsomt.

Men heldigvis har vi så The Thinking Atheist der her tilbageviser de ti “bedste” argumenter fra Kreationisterne. Det er sjovt og underholdende. 🙂

9 thoughts on “Kreationisternes top ti…

 1. Skriv noget... Frank Hellerup Madsen 5. jan 2010 13:58

  He, glimrende lille video.
  Men jeg er ikke enig i, at kreationisterne er en krydsning mellem ret meget. De er bare religiøse fanatikere, der prøver at påtvinge andre deres overbevisning med nye metoder.
  Men de har været gode til at finde på nogle fantastiske begreber. “Irreducible complexity” er da noget af det sjovere.

 2. Skriv noget... Rosenstand 5. jan 2010 14:33

  Hej Jan

  Som altid gælder den talemåde, jeg har lært af Martin: De er syge i bøtten! 🙂

 3. Skriv noget... Jan 5. jan 2010 15:05

  Som så ofte før er jeg helt enig Rosenstand, både med dig og med Martin 🙂

  Frank, det jeg mener er, at nogle af deres argumenter er på linje med konspirationsteoretikerne for eksempel indenfor Månelandingen. Forstået på den måde, at de forsøger at bruge videnskablige “argumenter” for deres religiøse synspunkter. Men præcis som konspirationsteoretikerne, så enten forstår de ikke videnskaben, eller også ignorerere de bare de ting, som ikke passer med deres egen overbevisning.

  Irreducible complexity, Specific complexity og modstand mod kulstofdatering er gode eksempler på, at man enten ikke har forstået biologien, eller bare vælger at ignorere mange andre dateringsmetoder, som er meget bedre.

 4. Skriv noget... Frank Hellerup Madsen 5. jan 2010 15:23

  Fin sammenligning med månelandingsbenægterne. Jeg vil bare helst ikke beære kreationisterne med fine, nye titler. De er og bliver de samme religiøse tosser. Men grundlæggende uenige bliver vi i hvert fald ikke.

 5. Skriv noget... Michael Lykke Aagaard 11. aug 2010 16:17

  Ha ha ha ha ha ha – genialt! Kreationister er simpelthen en kilde til evig morskab og forundring…

  Tjek det her fantastiske klip, hvor det afdøde komiske geni Bill Hicks giver dem en omgang: http://www.youtube.com/watch?v=qaxrU2xeJ8w

  Enjoy 😉

  – Michael

 6. Skriv noget... Jan 11. aug 2010 20:56

  Hahaha… kanon klip.

  Ever noticed how people who believe in Creationism tend to look “un-evolved”?

  Høj klasse citat 😀

 7. Skriv noget... Andreas 29. jan 2012 2:18

  “Ever noticed how people who believe in Creationism tend to look “un-evolved”? ”

  Altså en slags undermennesker?

  Jeg er bekymret over den militante ateisme. Især fordi ingen bliver mere moralsk eller mere intelligent af at blive ateist. En uintelligent, amoralsk person vil være nøjagtig lige uintelligent og amoralsk med/uden Gud. Måske mere amoralsk uden, eftersom det ateistiske fællesskab ikke kanoniserer et moral-kodeks.

 8. Skriv noget... Jan 30. jan 2012 23:06

  Huh? Militant ateisme? Det er vist ikke særlig udbredt, er det?

  Jeg er da enig i, at man ikke bliver mere intelligent af at blive ateist, men måske man bliver ateist fordi man er mere intelligent? 😉

 9. Skriv noget... Advokat 1. feb 2012 13:12

  Ej hvor er det humor man! Kreationisme er simpelthen en uudnyttet kilde til timer af stand-up!

Leave a Reply