Spring til indhold

Mette “Hykler” Frederiksen

Tak Mette. Tak fordi du hermed beviser, at I ræverøde pampere er præcis lige så egoistiske, som I beskylder den siddende regering for at være. Eneste forskel er bare, at I ikke vil indrømme, at I er jer selv nærmest.

Det nytter simpelt hen ikke, at forældre med overskudsbørn sender deres børn i privatskole, så snart der er problemer i folkeskolen.

Alle har et ansvar for, at folkeskolen fungerer.

Citat Mette Frederiksen, 2005.

Samme Mette Frederiksen, der her i 2009 har sin egen datter placeret i en privatskole 😀

Det var sgu da heldigt at I socialtosser ikke havde nået at lukke dette private tilbud ned med henvisning til lighed og/eller sammenhængskraften i samfundet… eller hvad jeres åndsvage argumenter er i denne uge. For så kunne du – Mette – jo ikke have gjort det bedste for dit eget barn.

Vi har et ord for folk, der siger ét, men gør noget andet, Mette. Det kaldes hykleri!
Hvem i alverden er dog så dum at stemme på den røde blok?

30 tanker om “Mette “Hykler” Frederiksen”

 1. Frank Hellerup Madsen

  Hørt hørt. Og Mette Frederiksen fremstår ekstremt hyklerisk, fordi hun har været SÅ forbandet prædikende på det her område. “Alle er lige, men nogen er mere lige end andre”.

 2. Sikke en vendekåbe!

  Jeg læste at hun havde udtalt at det var fordi hendes 7-årige pige havde brugt for en lille skole frem for en stor skole…

  Den offentlige store skole ligger lige ved siden af hvor de bor, mens den private ligger i en anden by.

 3. Som skolelærer kan jeg kun gi’ dig ret. Det er meget ringe signal, at sende til alle forældre. Men hun må åbenbart mene, at hendes eget barn har så mangelfuld opdragelse/indlæringsvanskeligheder/tillid til andre – at hun bare skal på en lille skole hvor hun kan være helt speciel;/ og ikke er en del af flokken.

 4. Nu må jeg så lige sige noget til, du søn af en ræverød mor, der tror mest på, hvad der bliver sagt i det ræverøde DR – nåh, nej, de er jo ikke ræverøde mere.:smile:
  Du gik jo selv på privatskole engang. Det har du muligvis glemt, og det passede da heller ikke til dit temperament, men jeg havde også en holdning om, at en lille skole var bedre end en stor kommuneskole. Den eneste forskel er naturligvis, at jeg ikke offentlig har udtalt om, at det er for dårligt at man sender sine børn på privatskole. Man er nok egoistisk, når det gælder ens eget barn!!!! 😆

 5. Pointen er, at Mette Frederiksen har udtalt sig som hun har… og derefter gjort det stik modsatte. Det er og bliver hyklerisk.

  At jeg selv har gået på privatskole en gang (og nej, det har jeg ikke glemt) er jo aldeles ligegyldigt i denne sammenhæng. 🙂

 6. @MOR Du dumper altså også folkeskolen!?
  citat:”Man er nok egoistisk, når det gælder ens eget barn” hmmm..skræmmende ikke at give samfundets skattebetalte skoletilbud chancen, inden det fravælges.

 7. Jeg gik i børnehaveklasse på/i folkeskolen, tilbragte så 1. og 2. klasse på en privatskole, hvorefter jeg flyttede tilbage til samme folkeskole, som jeg kom fra.

  Jeg husker folkeskolen som ganske velfungerende faktisk. Hvorfor jeg skulle spendere to år blandt lallende hippier på en privatskole ved jeg ikke… men måske derfor jeg ikke bryder mig om den slags folk i dag? 😉

 8. Måske “skræmmende” ikke at give den skole en chance – eller man har selv prøvet den på sin krop…. :(:


 9. – Jeg forstår ikke kritikken, at jeg skal påduttes et særligt ansvar, fordi jeg er socialdemokrat. Skulle jeg så også tage bussen frem for bilen. Det vil jeg ikke. Jeg kan jo ikke have mit eget parallelsamfund, som jeg er socialdemokrat i, siger socialdemokraternes politiske ordfører til bt.dk.

  Hehehe… ja, det er så Henrik Sass Larsen, der ligesom Mette Frederiksen hyler op om at alle andre end ham selv skal være solidariske med fællesskabet. Hans eget barn går nemlig også i privatskole.

 10. Det ville nu ellers være rart, hvis nogen af de der politikere tog bus eller tog. Så ville de nemlig få øjnene op for, hvor besværligt det kan være at komme fra det ene sted til det andet – så, ja, Henrik Sass: DET SKULLE DU!!!!

 11. Ja det er ikke fordi at jeg er ræverød men det kunne jo rent faktisk være at Mette Frederiksen’s barn havde et specielt behov som ikke kunne opfyldes på den nærliggende folkeskole, som f.eks. indlæringsvanskeligheder.

  Hep
  Søren

 12. Hehe, nej det var heller ikke det jeg mente, din bette tumling.
  Men Mette Frederiksen oprindelige udtalelse drejede som om “overskudsbørn” (stadig ikke 100% sikker hvad det egentlig betyder) og ikke om børn som rent faktisk havde problemer.
  Jeg har gennem venner fået kendskab til hvor dårlig folkeskolen kan være til håndtere børn med særlige behov og det kunne jo som tidligere skrevet være at deres barn havde særlige behov som den lokale folkeskolen havde meldt pas overfor og så er det da klart at barnet skal flytte skole. Og HVIS dette er tilfældet har det ikke noget med hykleri at gøre.
  Er du med nu ? 🙂

 13. 3 gange hurra for de røde, nu er også Helle Thorning med på privat vognen 🙂

  Dvs. S og SF (og selv Enhedslisten) mener rent ideologisk er folkeskolen bedst, men rent praktisk gør deres toppolitikere noget andet. For som Mette Fredriksen siger, ja så kan man jo ikke leve i et socialdemokratisk paralelsamfund…. Lad os lige lade den stå et øjeblik….
  Hvis nu S og SF kommer til magten og laver de ændringer de foreslår vil vi netop have dette socialdemokratiske paralelsamfund som en realitet. Og når ikke engang socialdemokraterne selv vil leve i det, ja hvem vil så?

  Så kære politikere, ager nu i politik som i gør i den virkelige verden, det er nu engang det bedste målepunkt for, hvad de virker.
  Dette kunne alle (og ikke kun de røde) lære noget af.

  Jeg er for øvrigt enig med Søren i at der kan være specielle behov, der gør det nødvendigt med et skift til en lille privat skole, men det virker bare ikke som om det lige er det, der er tilfældet for Mette Fredriksens datter.

 14. Ja, der kan da helt sikkert være specielle behov der gør sig gældende.

  Men når man som politiker har tordnet mod det frie valg og moraliseret imod den dumme egoistiske befolkning, så er og bliver det hyklerisk, hvis man ikke selv lever som man prædiker. Undskyldninger og bortforklaringer gør bare det hele mere pinagtigt. Uanset datterens behov.

  Jeg har intet imod privatskoler – men jeg har noget imod hyklere – især hykler-politikere.

 15. De fleste politikere er hyklere – men ingen slår de røde. De ER og bliver syge i bøtten 😉

  Det er mig en gåde, at de kan tiltrække så skræmmende mange stemmer – men får de magt, som de har agt, er der nok en hel del, der skal se frem til en meget voldsom opvågnen.

 16. Hold da fast en gang mudder, det kan blive til, Jan. Du taler om hyklere – der er da vist ingen tvivl om, at du bestemt ikke hører til den såkaldte røde fløj….fair nok. Jeg synes det er befriende vi alle kan blogge, stort set, frit i dette land og også få afløb for vores frustrationer, gøre os bemærket, dele erfaringer, meningsdanne osv.

  Men af og til når selv bloggeriet hykleriske højder, som fx denne debat omkring Socialdemokratiets top og politikernes valgfrihed i forhold til at vælge private skoler vs. folkeskolen. Især synes jeg det er skudt forbi, at klandre Mette Frederiksen – damen har jo erkendt, hun er blevet klogere de seneste år. Hun har ændret mening og kan idag se, at den lidt slidte forstokkede socialdemokratiske rose er ved at visne. Hun bør da, af de borgerlige, have kredit for, at hun nu anerkender andre værdier – ovenikøbet de mere liberale af slagsen. At tale om hykleri, er da i dette tilfælde en storm i et glas vand!

  Thomas du er i vanlig stil lidt provokerende ;-)og jeg er endnu helt overbevist om, at det du er allerbedst til er søgemaskineoptimering.

 17. Tomme floskler og ordgejl tæller ikke, Jesper, så der er ingen kredit til Mette F. herfra. Hvis hun virkelig er blevet klogere, så kan hun starte med at handle derefter, og melde sig ud af Socialdemokratiet og ind i Venstre. Men det gør hun nok næppe 😉

 18. @Jesper: Ja – det er det, jeg er allerbedst til. Men det gør mig ikke blind for fakta 😉

  Tiden er klog – det er jeg bange for, den også vil være denne gang. Pyt med det – jeg kan heldigvis sidde og betragte det lidt på afstand 🙂

 19. Jan, når forandringens vinde blæser, findes der to typer mennesker: Dem der bygger læhegn, og dem der bygger vindmøller. Vi kan vist konstatere, at du og Mette F er hver sin type ;-). Hvilken type er du?

  Thomas, du har ret. God vind derover 🙂

 20. Jeg kan ikke helt lige gennemskue koblingen mellem det gamle kinesiske ordsprog og Mette Frederiksens hykleri, men jeg håber da helt sikkert, at jeg ikke er samme type som hende 😉

 21. Det kan næsten undre en at man ikke har hørt dem begrunde skolevalget med at den borgerlige regering ikke gør nok for folkeskolen og de dermed ikke synes mere at den er det bedste valg for deres børn. Det ville være vanelig deres stil – men de har nok forudset at ingen er dumme nok til at tage den begrundelse for gode vare.

  Jeg synes kritisk at politikerne ikke kan følge deres politik op med kongruente handlinger – men som Helle T. sagde i godmorgen danmark, så skal hendes barn heller ikke “lide” under at hun er formand for et politisk parti.

 22. Man skal jo ikke have hørt Mette Frederiksen ret mange gange i TV før man spørger sig selv hvor hun har gået i skole? Det kunne måske netop have hjulpet på hende at have gået i privatskole, i hvert fald virker det som om hun trænger til det. Hvis det er toppen der skal lede landet, så er det til at forstå hvis selv Polen snart overhaler Danmark.

 23. Dejligt med mere hykleri. Mette Frederiksens søn har åbenbart også “specielle behov” for at komme i privatskole 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *